Grevă pentru lumină: Locatarii unui complex rezidenţial din Capitală au ieşit în stradă

După ce au stat ore întregi fără curent, locatarii unui complex rezidenţial din Capitală au ieşit în stradă. Oamenii dau vina pe dezvoltator, iar acesta aruncă problema către furnizorul de energie electrică.

10 ian. 2014, 07:01
Grevă pentru lumină: Locatarii unui complex rezidenţial din Capitală au ieşit în stradă

Locatarii unui complex rezidenţial din zona Prelungirea Ghencea din Capitală au protestat după ce au stat ore întregi fără curent electric. Oamenii dau vina pe dezvoltator pentru penele dese, potrivit România TV.

Citeşte şi Cartier rezidenţial, DISTRUS de asistaţi social cazaţi în locuinţe cumpărate de Primăria Capitalei

Nu ai curent, nu ai nimic, nu ai caldură, nu ai nimic, mai ales caldură pentru ăsta mic, pentru copii. Azi e, maine nu e, o oră, două în fiecare zi. Lumea până la urma a ieşit în stradă, până la urmă am plătit. Dezvoltatorul nu prea discută cu noi, nu prea ne explică care este situaţia. Toată luna decembrie a fost aşa, de aia a ieşit toată lumea nemulţumită aici„, a declarat un localnic.

„Noi am solicitat, de ce nu putem să ne facem contracte individuale? Enelul a spus dumneavoastră trebuie să solicitaţi investitorului, dânsul trebuie să vină la noi cu solicitarea. Dânşii spun că au solicitat, Enelul spune că nu au nicio solicitare de la investitor. Şi noi stăm de atât timp, când e curent, când nu e, şi mai mult nu e„, a adăugat un bărbat care locuieşte în zona afectată de lipsa curentului electric.

Cu toate acestea reprezentanţii dezvoltatorului susţin însă că problema aparţine furnizorului de energie electrică.

Cei de la Enel, de fiecare dată când le-am făcut o solicitare să îi preia pe locuitori drept clienţi finali, au spus că nu au putere instalată în zona. Ansamblul nostru este alimentat din punctul de transformare care aparţine exclusiv firmei Enel. Firele acestea, în urma lucrărilor care au loc zilnic pe Prelungirea Ghencea, sunt ciupite în permanenţă de cei care sapă„, au adăugat reprezentanţii ansamblului de locuinţe.

Citeşte şi Scandal al Timişoara: Maşinile din parcarea unui complex rezidenţial, ridicate cu proprietari cu tot VIDEO

Inedit este faptul că cei de la Enel însă spun că problema nu este la ei. Dacă nu se vor remedia aceste probleme,
locatarii sunt dispuşi să meargă în instanţă.

Cunoaştem situaţia, a fost o problemă în instalaţia dezvoltatorului. În postul respectiv de transformare care nu ne aparţine nouă„, a conchis un angajat al companiei de electricitate.