Groază maximă. S-a uitat în vitrina unui magazin şi a văzut că e MOARTĂ de 5 ani

Publicat: Joi, 30 Octombrie 2014 20:04 // Actualizat: Joi, 30 Octombrie 2014 20:04 // Sursa: romaniatv.net

O jurnalistă franco-americană a avut parte de un şoc atunci când s-a trezit față în față cu portretul său, aflat în vitrina unui magazin de pompe funebre din Paris. Sub portret scria chiar că a murit în anul 2009.

Foto: Helene Crie-Wiesner

Pe blogul său "American Mirror", găzduit de Rue89, un site francez de informaţii online, jurnalista Hélène Crié-Wiesner a povestit cu umor cum a descoperit la începutul lunii octombrie o reproducere a portretului său, înrămată, în vitrina unui magazin de pompe funebre din Paris. Mai mult, dedesubt era şi o inscripție: Brigitte Martin. 1959-2009.

"Văzându-mă moartă și îngropată, încă din 2009, chiar și sub un nume fals, am avut un șoc", a scris jurnalista pe blogul său. "Respectiva fotografie era cea pe care o aveam pe vechiul meu blog", a excplicat ea.

După ce a depăşit momentul delicat şi i-a mai trecut furia, Helene a efectuat o mică investigaţie şi a aflat cum a fost posibil ca portretul său să apară acolo. Francis Duval, şeful respectivei societăţi, i s-a justificat: "Suntem o comapnie tânără. Am cautat pe internet o fotografie cu un chip prietenos şi nu ştiam că nu avem voie să folosim această poză. Ne-am asumat să o folosim, dar nu dorim răul nimănui".

Pe de altă parte, jurnalista a adăugat pe blogul său: "Bănuiesc că să vadă zilnic fotografia soției sau a mamei sale într-un chenar funerar nu era prea distractiv, așa că şi-a spus că este mai bine să pună pe cineva pe care nu-l ştiu". Deşi probabil ar fi putut obţine despăgubiri, jurnalista nu s-a adresat justiţiei.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
bizar pompe funebre chenar funerar Hélène Crié-Wiesner magazin pompe funebre
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8393
RON
07 Jun
noapte 16 °
zi 29 °
Ultimele joburi adaugate
24 H