GROAZNIC. O femeie a ieşit cu un bărbat de pe net. A doua zi, i-au găsit capul în tomberon FOTO

Ingrid Lyne (40 de ani) a ieșit la întâlnire cu John Robert Charlton (37 de ani) un bărbat pe care-l întâlnise online. A doua zi, femeia a fost găsită ciopârțită, trei părți ale corpului ei, printre care capul și un picior, au fost înghesuite într-un tomberon, în Seattle (SUA). Ingrid lucra ca asistentă medicală și era mama a trei copii.

13 apr. 2016, 09:40
GROAZNIC. O femeie a ieşit cu un bărbat de pe net. A doua zi, i-au găsit capul în tomberon FOTO

Șeful poliției din Seattle, Kathleen O’Toole, a declarat că John Robert Charlton a fost arestat și că rămășițele umane găsite în tomberon sunt ale lui Ingrid Lyne.

Citeşte şi Un nou caz Elodia! Cadavrul este de negăsit, criminalul este după gratii

Anchetatorii nu au nicio îndoială cu privire la identitatea victimei. Prietenii femeii le-au spus polițiștilor că au văzut-o ultima oară vineri după-amiază (8 aprilie). Ingrid Lyne se pregătea să meargă la întâlnire cu un bărbat pe care îl cunoscuse pe internet. Cei doi plănuiau să se ducă la un meci de baseball, potrivit apropiaților femeii. Nu se cunoaște încă site-ul de matrimoniale unde l-a cunoscut Lyne pe Charlton.

Citeşte şi Asasinul vânzătoarei, declaraţii halucinante în faţa jurnaliştilor. Ce a răspuns când a fost întrebat dacă i-a fost milă

Fostul soț al femeii, de care a divorțat în anul 2014, a fost cel care și-a dat seama, a doua zi după dispariția ei, că ceva este neregulă. Bărbatul venise să o lase pe una din fiicele lor acasă la Ingrid, dar a observat că fosta lui soție lipsește.

Charlton a fost arestat, fiind suspectul principal. Polițiștii spun că rămășițele lui Ingrid au fost „împachetate” în saci de gunoi și puse într-un tomberon, vineri seară (9 aprilie) sau sâmbătă (10 aprilie).