Grupare specializată în trafic de canabis, destructurată de DIICOT

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) au destructurat o grupare specializată în trafic ilicit de canabis, fiind reţinuţi trei inculpaţi faţă de care Tribunalul Bucureşti a luat măsura arestării preventive.

RomaniaTV.net
03 oct. 2014, 07:52
Grupare specializată în trafic de canabis, destructurată de DIICOT

Potrivit unui comunicat emis vineri de DIICOT, pe 21 septembrie inculpaţii Sergiu Gavriliu şi Ovidiu Costin Toma au fost depistaţi pe raza judeţului Ilfov în timp ce deţineau în vederea traficării cantitatea de aproximativ 58,75 kg masă verde canabis (33 de plante mature), canabis cultivat într-o plantaţie outdoor, precum şi circa 230 de grame de canabis uscat.

Ulterior, inculpatul Tudor Lenghel a deţinut şi vândut aproximativ 120 de grame de canabis uscat.

În cauză exista suspiciunea rezonabilă că din iulie persoanele cercetate au deţinut şi traficat pe raza municipiului Bucureşti diferite cantităţi de droguri de risc.

Pe întreg parcursul procesului penal suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie, precizează sursa citată.