Grupul de Comunicare Strategică respinge acuzaţiile Gabrielei Firea: Au la bază confuzii grave

Publicat: Duminică, 19 Iulie 2020 22:23 // Actualizat: Duminică, 19 Iulie 2020 22:23 // Sursa: romaniatv.net

Grupul de Comunicare Strategică a răspuns acuzațiilor aduse de primarul general al Capitalei, care a declarat faptul că se dezinformează în privința cazurilor reale ale pacienților cu coronavirus.

Grupul de Comunicare Strategică respinge acuzațiile formulate din rațiuni politice, , "care au la bază confuzii grave făcute între numărul persoanelor confirmate și numărul persoanelor internate, fără a ține cont de actualul cadru legislativ în vigoare. Omisiunea deliberată a unor instrumente legislative care nu sunt încă operaționale, dar care au făcut obiectul dezbaterilor publice din ultimele zile, arată erorile de construcție logică a afirmațiilor indicate. De asemenea, respingem și insinuarea referitoare la catalogarea drept „focar" a municipiului București, precum și prezumțiile conspiraționiste enunțate, fără a prezenta vreun element concludent în susținerea afirmațiilor" , a transmis GCS.

Citește și: Gabriela Firea acuză Ministerul Sănătăţii de dezinformare: Veţi da socoteală pentru panica pe care o sădiţi

"Considerăm revoltătoare tacticile de politizare a crizei sanitare, în care este folosită inclusiv contestarea raportărilor oficiale, fapt care încurajează curentele negaționiste și pune în pericol sănătatea cetățenilor. Îndemnăm toți actorii publici să acționeze într-un singur sens, acela de a sprijini personalul medical în misiunea sa, de a întreprinde demersuri administrative în susținerea eforturilor de combatere a răspândirii noului coronavirus și de a contribui la respectarea măsurilor de protecție sanitară", a transmis Grupul de Comunicare Strategică.

Primarul General al Capitelei acuză Ministerul Sănătății de "dezinformare și manipulare" în ceea ce privește numărul raportat al persoanelor infectate cu coronavirus în ultima zi în București. Gabriela Firea susține că Bucureștiul nu este „nici pe departe focar".

Conform calculelor facăute de Gabriela Firea într-o postare publicată pe Facebook doar 10 pacienți au fost internați în spitalele COVID din București, nu 100 cum au raportat autoritățile.

 

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
cazuri coronavirus Gabriela Firea Grupul de Comunicare Strategică
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8746
RON
28 Oct
noapte 10 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H