Grupul Eco Sud şi Asociaţia Română de Dezvoltare Intercomunitară Bacău au semnat contract pentru gestiunea deşeurilor în Bacău

În săptămâna 16 – 22 aprilie, în prezența Președintelui Consiliului Județean, Sorin Brașoveanu, și a Directorului Executiv al Asociației Române de Dezvoltare Intercomunitară Bacău, Bogdan Seto, a fost semnat contractul pentru gestiunea operării Sistemului de Management al Deșeurilor din județul Bacău între Asociația Română de Dezvoltare Intercomunitară Bacău și Grupul Eco Sud. Investiția în Sistemul de Management Integrat al Deșeurilor Solide din județul Bacău este de circa 32 de milioane de euro, iar sistemul deservește un număr de 93 de orașe și comune din județul Bacău, însumând în totalitate aproximativ 705.000 de locuitori.

RomaniaTV.net
24 apr. 2018, 12:30

„Protecţia mediului, importanţa reciclării, reintroducerea în circuit a unor materiale valoroase şi activitate ecologică a grupului Eco Sud reprezintă pentru mine o experienţă valoroasă şi un sentiment special. În calitate de Preşedinte Onorific al grupului Eco Sud am avut o satisfacţie deosebită ca urmare a demarării activităţii în regiunea Moldova şi semnarea contractului cu autorităţile din Bacău pentru Centrul de Management Integrat al Deşeurilor.
Mă voi implica personal la nivel international şi aici putem vorbi de tări ca Franţa, Germania sau Spania pentru a aduce în acest judeţ şi nu numai, tehnologii de avangardă pentru mediu şi protecţia acestuia. Valoarea importantă a investiţiei din Bacău, folosirea inteligentă a fondurilor europene în scopuri nobile de protecţia mediului şi a sănătăţii oamenilor din judeţ demonstrează implicarea, munca şi realizările atat a Autorităţilor cat şi a echipei noastre şi a specialiştilor Eco Sud.
Esenţa vieţii este creşterea. Cand eşti nerăbdător să-i dai bataie şi să progresezi spre scopurile tale dai tot ce poţi şi pui suflet în tot ceea ce faci. Realizările tale iţi însufleţesc ambiţia, realizările tale iţi dau energie, realizările tale işi deschid calea spre mai multe succese. Este efectul bulgărelui de zăpada: de abia astepţi să mai ai unul şi încă unul şi înca unul.
Acesta este succesul grupului Eco Sud care a ieşit învingător, a caştigat meciul şi a luat medalia de aur în domeniul ecologiei!”, a declarat Ilie Năstase.

Ilie Năstase este un fost jucător profesionist de tenis de câmp și unul dintre cei mai importanți jucători de tenis ai anilor 1970, fiind numărul unu mondial de două ori, în 1972 și 1973. De-a lungul carierei sale a câștigat mai multe titluri printre care se numără și US Open în 1972, Roland Garros în 1973, turneele de la Wimbledon, Roland Garros și US Open și Turneul Campionilor de mai multe ori. A scris câteva romane în limba franceză, a intrat în politică în anii 1990 și a fost desemnat de mai multe ori „Cel mai bun sportiv al anului”. Este general-maior (cu 2 stele) în retragere în Cadrul Ministerului Apărării Naționale din România.