Gucci a făcut spectacol la Săptămâna Modei de la Milano. A adus pe scenă 68 de perechi de gemeni identici, imagini ireale FOTO

Inspirația pentru prezentarea de modă inedită de la Milano a venit din mediul său familial al designer-ului Gucci, deoarece acesta a crescut crezând că are două mame: propria sa mamă și sora ei geamănă.

25 sept. 2022, 16:00

La Săptămâna Modei de la Milano, Gucci a „furat” spectacolul. Directorul de creație al celebrei case, Alessandro Michele, a ales 68 de perechi de gemeni identici ca modele pentru colecția sa de primăvară-vară 2022-2023 numită „Twinsburg”, care a fost prezentată la Săptămâna Modei.

Michele a spus că prezentarea colecției Gucci în dublu exemplar a dat mai multă putere articolelor de îmbrăcăminte, relatează AP.

Citeşte şi Faimoasa creatoare de modă Hanae Mori a murit la 96 de ani. A creat rochia de mireasă a împărătesei Japoniei

Jachetele matlasate, cu flori, rochiile de mătase cu volane cu broderie sau pantalonii bărbăteşti cu jartiere, care dezvăluie partea superioară a coapsei, au atras cel mai mult atenția.

Michele a găsit inspirație pentru prezentare într-un mediu familial neobișnuit, pe măsură ce a crescut crezând că are două mame: propria sa mamă genetică și sora ei geamănă. Le-a numit pe amândoi „mamă”, pentru că și-au crescut familiile în apartamentele învecinate, din moment ce nu suportau să fie despărțite una de cealalaltă.

El a spus că a început să înțeleagă diferența abia la vârsta de șapte ani, când a murit mătușa lui.

Citeşte şi Cum își umilea designerul de modă Maria Lucia Hohan angajații. Dezvăluiri incredibile din sala de judecată. ”Îți place să ți se zică prost și idiot, nu?!”