Gucci vinde husa pentru AirPods Max pentru 980 de dolari. Accesoriul este mai scump decât produsul pentru care a fost proiectat

Căștile AirPods Max costă 550 de dolari, ceea ce înseamnă că husa de la Gucci este aproape de două ori mai scumpă decât produsul pentru care a fost concepută.

03 feb. 2022, 17:13
Gucci vinde husa pentru AirPods Max pentru 980 de dolari. Accesoriul este mai scump decât produsul pentru care a fost proiectat

Dacă nu ești un fan al „carcasei inteligente” Apple care vine la pachet cu căștile AirPods Max, marca de lux Gucci este aici pentru tine, cu o husă pentru căști la 980 de dolari.

Husa „Ophidia” de la Gucci pentru AirPods Max se vinde exclusiv online şi „combină vintage-ul cu modernul”, după cum spun producătorii. Jucându-se cu contrastul dintre trecut și prezent, cuvântul „Hodiernum” este tipărit peste tot pe interiorul acestui accesoriu foarte scump, un cuvânt latin care înseamnă „aparține timpului prezent”.

Citeşte şi Apple a lansat două modele noi de MacBook Pro şi o nouă generaţie de căşti wireless AirPods

Gucci spune că husa este realizată din materiale ecologice, are o curea de umăr, detalii din piele maro și un buton pentru fixarea căștilor AirPods Max. La fel ca multe alte accesorii AirPods Max, husa Gucci este concepută pentru a fi ușor de transportat, mai spune compania.

Interesant este că o pereche de căști AirPods Max costă 550 de dolari, ceea ce înseamnă că husa este aproape de două ori mai scumpă decât produsul pentru care a fost concepută. Gucci oferă şi o altă husă, pentru căști standard, care costă 920 de dolari, dar aceasta nu este concepută special pentru AirPods Max.

Citeşte şi Cum sunt fabricate gențile și curelele Gucci, o investigaţie PETA scoate la iveală o mulţime de atrocităţi. Cum decapitează muncitorii reptilele VIDEO