Gura unei fetiţe de 5 ani, în flăcări, în timpul unei proceduri stomatologice

O fetiţă de cinci ani a trecut prin momente tragice, în timp ce se afla pe scaunul medicului stomatolog. Doctorul îi efectua o procedură, când, deoadată, gura copilei a fost cuprinsă de flăcări. Întâmplarea dramatică a avut loc în Las Vegas, iar părinţii fetei au depus plângere.

RomaniaTV.net
07 ian. 2020, 12:03
Gura unei fetiţe de 5 ani, în flăcări, în timpul unei proceduri stomatologice

 

Imediat ce gura fetiţei a luat foc, a fost dusă la spital, unde a stat internată timp ce patru zile, cu arsuri în gât, pe cerul gurii, la limbă și la buza de jos. Părinţii au înaintat proces, în care solicită daune de 15.000 de dolari.

Potrivit Fox News, în documentele depuse în instanță se precizează că dentistul a folosit o freză pe dinții fetei, în timp ce aceasta era anesteziată. În timpul procedurii s-a produs o scânteie care a aprins o flacără ce a durat 1 sau 2 secunde.

Plângerea susține că fetița a suferit arsuri la epiglotă, gât, limbă, gură, buze „și în alte zone înconjurătoare”. De asemenea, se spune că unele dintre leziuni „pot fi permanente și invalidante.”

Înregistrările de la Consiliul de examinare stomatologică din Nevada, citate de Review-Journal, arată că Dhillon nu există nicio înregistrare de acțiuni disciplinare împotriva sa.

Medicul nu a putut fi contactat pentru comentarii.