Guvernul a tăiat jumătate din bugetul rezervat femeilor care vor să deschidă o mică afacere

Publicat: Luni, 11 Iulie 2016 09:25 // Actualizat: Luni, 11 Iulie 2016 09:25 // Sursa: romaniatv.net

Guvernul a tăiat jumătate din bugetul subvențiilor rezervate femeilor care vor să își deschidă o mică afacere, limitând astfel numărul beneficiarelor la cel mult 10 persoane, printr-un program în care invocă probleme legate de "menținerea echilibrului dintre obligațiile familiale și cele profesionale și de prejudecățile existente la nivel local".

Pentru lunile rămase din acest an, bugetul schemei de ajutor de stat destinată femeilor care vor să înființeze o întreprindere mică sau mijlocie a fost fixat la doar 500.000 de lei, jumătate din bugetul de 1 milion de lei aprobat în 2015 pentru acel an, tot în luna iulie, scrie profit.ro.

Pe acest fond, autoritățile estimează că banii vor fi direcționați către cel puțin 10 femei beneficiare, din nou la jumătate raportat la numărul minim de 20 de beneficiare anticipat pentru anul trecut.

Valoarea alocației financiare nerambursabile este în continuare de maximum 90% din valoarea totală a cheltuielilor eligibile efectuate (exclusiv TVA) și nu poate depăși suma de 50.000 lei/beneficiar.

Cheltuielile care pot fi acoperite cu subvenția statului și condițiile care trebuie îndeplinite pentru a primi banii pot fi aflate AICI.

viewscnt

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
afaceri ajutor stat buget afaceri femei afaceri
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
11 iul 09:36
...astfel numărul beneficiarelor la cel mult 10 persoane, printr-un program în care invocă probleme legate de Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
1
EUR
4.8297
RON
30 Mar
noapte 3 °
zi 5 °
Ultimele joburi adaugate
24 H