Guvernul alocă 53 de milioane de lei pentru înlăturarea efectelor inundaţiilor din Teleorman

Guvernul a aprobat în şedinţa de miercuri o hotărâre pentru promovarea în regim de urgenţă a unor lucrări de investiţii pentru prevenirea şi înlăturarea efectelor calamităţilor naturale produse de inundaţii pe cursurile de apă, potrivit Agerpres.

RomaniaTV.net
23 apr. 2014, 14:47
Guvernul alocă 53 de milioane de lei pentru înlăturarea efectelor inundaţiilor din Teleorman

Aceste lucrări vor avea loc pe pârâul Câinelui, râul Vedea în localitatea Icoanei şi râul Teleorman în satul Beiu, informează un comunicat de presă al Executivului, citat de Agerpres.

Prin Hotărârea adoptată, se suplimentează bugetul Ministerului Mediului şi Schimbărilor Climatice pentru Departamentul pentru Ape, Păduri şi Piscicultură din Fondul de intervenţie la dispoziţia Guvernului cu suma de 53 de milioane de lei, la capitolul ‘Locuinţe, servicii şi dezvoltare publică’, titlul ‘Active nefinanciare’, art. ‘Active fixe’.

Sursa citată precizează că ‘fondurile menţionate se vor utiliza pentru realizarea în regim de urgenţă a lucrărilor pentru înlăturarea efectelor calamităţilor naturale produse în luna aprilie 2014 la lucrările de gospodărire a apelor aferente obiectivelor din domeniul public al statului’.