Guvernul discută vineri bugetul pe 2012

Ministrul Finanţelor, Gheorghe Ialomiţianu, a declarat, luni, că proiectul bugetului de stat pe anul viitor şi cel al asigurărilor sociale vor fi adoptate vineri în Guvern şi probabil luni aceste proiecte vor ajunge în Parlament pentru a fi analizate.

RomaniaTV.net
21 nov. 2011, 09:59
Guvernul discută vineri bugetul pe 2012

„Cred că vineri o să votăm proiectul de buget de stat şi proiectul bugetul asigurărilor sociale. Cred că luni, săptămâna viitoare, proiectul bugetului va ajunge în Parlament şi să sperăm că luni se vor reuni Birourile permanente ale celor două Camere ca să aprobe programul de adoptare a bugetului”, a precizat Ialomiţianu, înaintea şedinţei BPN al PDL.

Potrivit purtătorului de cuvânt al PDL, Sever Voinescu, la şedinţa conducerii partidului s-a discutat ca, până vineri, proiectul de buget de stat pe anul viitor să fie adoptat de Guvern, urmând ca în 28 noiembrie să ajungă în Parlament.

„Proiectul bugetului va rămâne în dezbaterea comisiilor de specialitate până pe 5 decembrie pentru amenadamente, iar în perioada 5 decembrie – 11 decembrie va fi dezbătut în comisiile de specialitate, urmând ca pe 12 decembrie bugetul să intre în plenul celor două Camere”, a adăugat Sever Voinescu.

Surse oficiale declarau, miercuri, pentru MEDIAFAX, că proiectul de buget ar urma să fie aprobat de Guvern la finele acestei săptămâni, pe 25 noiembrie, şi să fie trimis Parlamentului în 28 noiembrie.