Guvernul Orban a picat. Cristian Tudor Popescu: „Oare doamna Turcan avea lacrimi în ochi?”

Cristian Tudor Popescu a avut o primă reacţie după ce moţiunea de cenzură "Guvernul Orban/PNL - privatizarea democraţiei româneşti"  a fost adoptată şi guvernul a picat. 

RomaniaTV.net
05 feb. 2020, 14:22
Guvernul Orban a picat. Cristian Tudor Popescu: „Oare doamna Turcan avea lacrimi în ochi?”

„Oare d-na Turcan avea lacrimi în ochi? Dacă e așa – nu pot să-mi dau seama, expresia este aia de popa-prostu, i se duc trăsăturile în jos. Chiar lăcrimează. Avem meniul complet în felul ăsta, avem și o plânsoare, avem lacrimi. Pentru că în rest am avut de toate în acest spectacol. Ar ar fi trebuit să taie bilete și să lase publicul să intre la Parlament și să vadă ce s-a întâmplat acolo.

Avem melodrama totală. Avem comedia, melodrama, dramedia. Tot ce am văzut azi în Parlament, un spectacol pentru care ar fi trebuit să vândă bilete Parlamentul, mai face un ban, că sunt mai sărăcuți, și oamenii ar fi câștigat și ei ceva, văzând în direct un astfel de spectacol, pentru că în rest nu au văzut nimic”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi 24.

Moțiunea de cenzură intitulată „Guvernul Orban/PNL – privatizarea democraţiei româneşti” a fost adoptată cu 261 de voturi şi 139 împotrivă. Guvernul Orban a picat după doar trei luni de la instalare.