Guvernul României, format din copii: cum ar conduce ţara noua generaţie, ce măsuri ar lua

Publicat: Vineri, 11 Aprilie 2014 21:46 // Actualizat: Vineri, 11 Aprilie 2014 21:46 // Sursa: romaniatv.net

România a avut astăzi un guvern format doar din copii. Premier a fost o elevă care a cerut bani mai mulţi pentru educaţie. Băieţii care au ocupat portofoliile de la Sănătate şi Transporturi au promis aparatură nouă în spitale şi mijloace de transport în comun ca în Italia. Evenimentul face parte din programul ,,şcoala altfel" care s-a desfăşurat în această săptămână. 

Simona este în clasa a opta la o şcoală din Bucureşti. Pentru câteva minute copila şi-a luat în serios rolul de premier al României şi a venit cu prima propunere.

„Eu as investi in invatamant pentru ca noi suntem viitorul si trebuie sa avem olimpici si cineva sa ajunga acolo sus sa ridice drapelul Romaniei”, a spus noul premier.

Nici ceilalţi noi miniştri nu s-au lăsat mai prejos şi au pregătit un adevărat program de guvernare. „Mai puţine ore şi mai multe pauze”, a cerut un ministru.

Cei peste 60 de elevi de la două şcoli din Capitală au vizitat şi centrul operaţional de comandă al guvernului şi nu au plecat acasă fără o poză de la pupitrul premierului. 

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
copii Guvern infrastructură ministru pauză premier şcoală ţară
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
27 mai 12:00
...acest moment, a fost adoptată tacit de senatori  şi urmează să primească votul deputaţilor.   Citeşte şi: Guvernul României, format din copii: cum ar conduce ţara noua generaţie, ce măsuri ar lua EVALUARE NAŢIONALĂ 2014. Primele examene...
11 apr 22:39
...class="item-date">
on April 11, 2014
România a avut astăzi un guvern format doar din copii....
11 apr 21:58
...lua

România a avut astăzi un guvern format doar din copii. Premier a fost o elevă...
1
EUR
4.8397
RON
08 Jul
noapte 15 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H