Guvernul va discuta cu FMI despre reducerea CAS şi neimpozitarea profitului reinvestit

Guvernul României susţine pachetul de măsuri de relaxare fiscaă şi dezvoltare economică, care include reducerea contribuţiilor sociale (CAS) şi neimpozitarea profitului reinvestit, arată Executivul, în cadrul unui comunicat de presă.

RomaniaTV.net
19 feb. 2014, 09:57
Guvernul va discuta cu FMI despre reducerea CAS şi neimpozitarea profitului reinvestit

Toate aceste masuri vor fi discutate cu reprezentantii Comisiei Europene, Fondului Monetar International si Bancii Mondiale, în cadrul vizitei în România care va avea loc în luna aprilie.

După cum a fost anunțat încă de la recenta vizită a delegației finanțatorilor internaționali, de către vicepremierul Daniel Chițoiu (care a condus discutiile cu reprezentantii FMI, BM si CE, alaturi de ministrul Liviu Voinea) măsurile de relaxare fiscală si dezvoltare economica urmează a fi discutate cu aceste institutii în aprilie, pe baza unui studiu care se face cu Banca Mondială.

Guvernul României este dedicat îndeplinirii angajamentelor asumate în cadrul programului de guvernare, care prevede măsuri de relaxare fiscală. Guvernul României susține aplicarea acestora, cu respectarea tuturor obligațiilor luate în cadrul Uniunii Europene, precum și în relația cu partenerii internaționali ai României.