Guy Ritchie: Căsnicia mea cu Madonna a fost o telenovelă

Regizorul britanic Guy Ritchie a vorbit într-un interviu recent despre căsnicia lui cu Madonna şi a spus că acel mariaj "a fost o telenovelă".

RomaniaTV.net
29 nov. 2011, 15:25
Guy Ritchie: Căsnicia mea cu Madonna a fost o telenovelă

Madonna şi Guy Ritchie şi-au anunţat despărţirea în octombrie 2008, iar divorţul s-a finalizat pe 9 ianuarie 2009, punând astfel capăt unui mariaj care a durat opt ani. De atunci, cei doi foşti soţi au rămas în relaţii bune, dar şi-au găsit fiecare alţi parteneri de viaţă, informează Mediafax.

Regizorul Guy Ritchie a declarat într-un interviu acordat pentru numărul din decembrie/ ianuarie al publicaţiei Details că viaţa alături de Madonna i-a adus multe beneficii, dar nu a fost întotdeauna uşoară şi fericită.

Mi-a plăcut prima mea căsătorie. A fost cu siguranţă ceva ce nu regret. Experienţa a fost în cele din urmă pozitivă. Îmi iubesc copiii care au provenit din această căsnicie şi nu aş proceda niciodată altfel”, a spus regizorul britanic.

„Însă oamenii merg mai departe, nu-i aşa? Am trăit într-o telenovelă şi am rămas în ea o perioadă destul de lungă din viaţa mea. Voi fi probabil mai elocvent peste zece ani. Atunci când îţi fixezi o sumedenie de obiective, dar te împiedici în tot felul de victorii îndoielnice, începi să devii profund filosofic. Sunt destul de fericit pentru faptul că această experienţă de viaţă a fost un fel de accelerator pentru mine. Sunt bucuros că am făcut bani, cu alte cuvinte. Şi sunt bucuros că m-am căsătorit”, a adăugat Guy Ritchie, în vârstă de 43 de ani.

Ritchie, regizorul filmelor din seria „Sherlock Holmes”, are un fiu biologic cu Madonna – Rocco, în vârstă de 11 ani – şi un fiu adoptat cu vedeta americană – David, în vârstă de cinci ani.

Guy Ritchie a devenit în luna septembrie a acestui an şi tatăl unei fetiţe născute de actuala lui iubită, modelul Jacqui Ainsley.

Guy Ritchie a devenit celebru cu comediile sale marcate de un savuros umor britanic „Jocuri, poturi şi focuri de armă/ Lock, Stock and Two Smoking Barrels” (1998) şi „Unde dai şi unde crapă/ Snatch” (2000). Cele mai recente filme ale sale sunt „RocknRolla”, lansat în 2008, şi „Sherlock Holmes”, lansat în decembrie 2009. „Sherlock Holmes”, o adaptare după povestirile poliţiste scrise de Arthur Conan Doyle, cu Robert Downey Jr. şi Jude Law în distribuţie, va avea o continuare, „Sherlock Holmes: Jocul Umbrelor”, ce va fi lansată pe marile ecrane la sfârşitul lunii decembrie.