Gyorgy Frunda: Acţiunea împotriva lui Borbely, un demers politic înaintea campaniei VIDEO

Senatorul UDMR Gyorgy Frunda a comentat la România TV situaţia în care se află colegul său de partid, ministrul Mediului Laszlo Borbely, pentru care DNA a sesizat Procurorul General al Parchetului de pe lângă ÎCCJ pentru a solicitat Camerei Deputaţilor ridicarea imunităţii. Anchetatorii îl cercetează pe ministrul Laszlo Borbely pentru trafic de influenţă şi fals în declaraţiile de avere în formă continuată.

RomaniaTV.net
04 apr. 2012, 08:53
Gyorgy Frunda: Acţiunea împotriva lui Borbely, un demers politic înaintea campaniei VIDEO

Gyorgy Frunda a declarat la România TV că deputatul Laszlo Borbely este victima unui demers politic de discreditare a UDMR înaintea alegerilor locale.

Sunt revoltat! Acum câteva luni s-a mai vehiculat numele domnului ministru în legătură cu repararea unei case, unde nu cred că poate fi vorba de trafic de influenţă. Ca avocat vă spun că dacă în declaraţia de avere nu pun un imobil sau o sumă de bani, nu este infracţiune. E un demers politic, care se face acum înaintea campaniei electorale. Suntem convinşi de cinstea şi nevinovăţia domnului Borbely, iar Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor trebuie să studieze dosarul cu atenţie. Laszlo Borbely este vicepreşedintele politic al UDMR şi se încearcă discreditarea omului politic şi a UDMR în pragul alegerilor locale„, a spus Frunda, fără a indica însă persoana sau persoanele care crede că s-ar afla în spatele acestui demers.

VEZI CE AVERE ARE MINISTRUL LASZLO BORBELY