H&M face angajări în ţară. Iată posturile vacante

H&M angajează în Satu-Mare, Piatra-Neamţ, Timişoara, Focşani, Deva, în această perioadă. Iată locurile de muncă vacante şi aşteptările angajatorilor de la candidaţi. 

RomaniaTV.net
20 oct. 2015, 11:56
H&M face angajări în ţară. Iată posturile vacante

H&M angajează în Satu-Mare pe postul de pe postul de manager de magazin şi de casier central.
În Satu-Mare, Piatra-Neamţ, Timişoara, H&M angajează manageri de departament.
H&M angajează decoratori de vitrine în Satu-Mare, Focşani, Timişoara, Deva.

Candidatul ideal pentru postul de manager de magazin la H&M are cel puţin doi-trei ani experienţă în gestionarea unui magazin de retail, într-o poziţie similară, sau în conducerea unui grup mare de oameni (în jur de 30) în domeniul serviciu clienţi.
Trebuie să ai abilităţi organizatorice şi analitice, de planificare, să fii orientat spre rezultate, să poţi motiva angajaţii şi să cunoşti limba engleză, ca să fii eligibil pentru acest post.
Candidaţii potriviţi pentru acest post sunt dispuşi să muncească seara şi la sfârşit de săptămână.

Candidatul căutat de angajatori pentru postul de manager de departament la H&M are cel puţin doi-trei ani experienţă în retail management sau în conducerea unui grup de aproximativ 10 persoane în domeniul serviciu clienţi. Este, de asemenea, interesat de modă, are abilităţi excepţionale în domeniul serviciu clienţi şi relaţii interpersonale; are abilităţi organizatorice şi analitice dovedite, are experienţă în instruirea personalului, are abilităţi de planificare, este dispus să muncească seara şi la sfârşit de săptămână.

Recrutorii caută pentru postul de decorator vitrine la H&M un om cu excelente abilităţi în domeniul serviciu clienţi şi relaţii interpersonale, care are abilităţi dezvoltate de visual merchandising, cunoaşte tendinţele în modă, poate folosi unelte de mână şi electrice pentru a realiza display-urile necesare; e dispus să muncească seara şi în weekend.

Eşti potrivit pentru pentru postul de casier central la H&M în Satu-Mare dacă ai minimum doi ani experienţă în managementul casieriei şi administrarea magazinului, sau într-o poziţie similară; ai abilităţi analitice, precizie în muncă, abilităţi de organizare şi de gestionare a timpului, excepţionale abilităţi de lucru cu clienţii, abilităţi şi experienţă în trainingul altor persoane, ştii să lucrezi la PC.

Până pe 2 noiembrie se primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante la H&M. Detalii, în anunţul de recrutare care poate fi consultat aici.