H&M face angajări. Vezi dacă te califici

H&M caută manageri de magazin care să gestioneze magazinele retailerului de modă din Craiova şi din Suceava. Citeşte într-un material RTV.NET ce criterii de eligibilitate impun angajatorii candidaţilor interesaţi să performeze în cadrul companiei şi află dacă te califici pentru un loc de muncă la H&M.

RomaniaTV.net
13 feb. 2013, 08:08
H&M face angajări. Vezi dacă te califici

Iată în ce constă profilul candidaţilor vânaţi de angajator pentru postul de store manager la H&M.

Te califici pentru acest post dacă ai minimum doi ani experienţă în gestionarea unui magazin de retail într-o poziţie similară sau în conducerea unui grup de circa 30 de angajaţi, în domeniul serviciu clienţi.

De asemenea, candidatul potrivit pentru acest post are abilităţi organizatorice şi analitice dovedite şi abilităţi de merchandising. E responsabil, poate rezolva mai multe sarcini eficient şi poate prioritiza. Candidatul potrivit pentru  acest post poate comunica clar şi convingător angajaţilor cu care lucrează obiectivele pe care le au de atins şi aşteptările pe care le are de la ei.
Candidatul potrivit pentru acest post e dispus să muncească seara şi la sfârşit de săptămână. Nu în ultimul rând, candidatul potrivit pentru acest post e un bun vorbitor de limba engleză.
Candidaţii care răspund acestor exigenţe pot trimite candidatura aici.