Hagi a refuzat să-i antreneze pe Drogba şi Sneijder. Vezi motivele invocate de Rege

Gheorghe Hagi a declarat că a refuzat oferta de antrena echipa Galatasaray după demiterea lui Fatih Terim, deoarece a hotărât de mai mult timp să nu mai preia formaţii "de pe drum".

30 sept. 2013, 14:34
Hagi a refuzat să-i antreneze pe Drogba şi Sneijder. Vezi motivele invocate de Rege

Am spus că nu e un moment potrivit. Lucrurile erau de pe drum. Eu am luat o decizie de acum un an şi jumătate, doi ani şi la echipa naţională… Am spus că nu o să mai iau nimic de pe drum, cred că e normal să iau un lucru de la bun început. Nu era momentul, pentru că lucrurile erau începute.

Nu mă pot angrena într-un proiect care era deja început. Chiar dacă era vorba de Galatasaray. Aşa a fost şi cu echipa naţională, într-un moment în care, tot la fel, lucrurile erau de pe drum. Erau două locuri în care îmi doream foarte mult să mă întorc. Mă refer la Galatasaray şi la echipa naţională. Am şi eu proiectele mele„, a spus Hagi la DolceSport, citat de agenţia Mediafax.

Hagi a mai pregătit-o de două ori pe Galatasaray Istanbul, ultima sa activitate de antrenor fiind legată de această echipă, el fiind demis de aici pe 22 martie 2011, din cauza rezultatelor foarte slabe.

Clubul turc Galatasaray Istanbul a anunţat, la 25 septembrie, demiterea managerului general Fatih Terim, care este şi selecţioner al Turciei, din cauza rezultatelor slabe.

Turcii au ajuns la un acord cu tehnicianul italian Roberto Mancini pentru preluarea echipei în locul lui Terim. Antrenorul italian, care a plecat de la Manchester City, a ajuns, duminică, la Istanbul pentru a se întâlni cu oficialii clubului şi a acceptat oferta de a conduce echipa două sezoane, cu un salariu anual de 4,5 milioane de euro, precizează cotidianul Milliyet.

Galatasaray se află pe locul 10 în campionatul Turciei, după cinci meciuri jucate, iar în Liga Campionilor a pierdut acasă, cu Real Madrid, cu scorul de 1-6. Între jucătorii exponenţiali care evoluează la Galata se numără olandezul Wesley Sneijder, brazilianul Felipe Melo sau ivorianul Didier Drogba.