Hagi are probleme cu banii. TVR l-a dat în judecată din cauza datoriilor

Gică Hagi se confruntă cu o serioasă lipsă de lichidităţi, după ce şi-a investit toată averea în Academia de Fotbal. În plus, "regele" are datorii enorme la bănci.

01 mart. 2015, 11:48
Hagi are probleme cu banii. TVR l-a dat în judecată din cauza datoriilor

Societatea Română de Televiziune a dat în judecată SC Hagi Sport SRL,  firmă deţinută de Gheorghe Hagi, pentru recuperarea sumei de 32.018 de lei potrivit informaţiilor obţinute de reporterii spynews.ro. Dosarul a fost înscris la Tribunalul Bucureşti. Un prim termen de judecată nu a fost încă stabilit.

Procesul pare să le dea dreptate celor care susţin că „regele” are ceva probleme cu banii. Toamna trecută, presa relata faptul că internaţionalul intenţiona să vândă o parte din proprietăţi pentru a face rost de lichidităţi. S-a vehiculat şi o eventuală tranzacţie care să implice hotelul Iaki din Mamaia, lucru infirmat însă de Hagi.

Citeşte şi Gică Hagi, CRIZĂ DE NERVI: „Suntem în România!”

În plus, Hagi ar avea datorii enorme la bănci. Potrivit informaţiilor vehiculate în presă, în  noiembrie 2008, Hagi a contractat în numele firmei sale, Hagi Sport SRL un credit de 4 milioane de euro, scadent în septembrie 2020. Peste un an şi jumătate, în mai 2010, în plină criză, Hagi a mai făcut un împrumut: un credit de investiţii de 4.165.000 de euro, pentru Academia de Fotbal. Mai mult, în 2012, prin Hagi Sport SRL, el a luat şi un credit ipotecar, de 735.000 euro.