Hagi atacă FRF după ce a bătut cu 5-1 pe Dinamo: Meciul ăsta nu trebuia să se joace

Gică Hagi a avut o reacţie superbă după ce echipa să, Viitorul Constanţa, a învins-o pe Dinamo, chiar în "Ştefan cel Mare", cu scorul de 5-1. "Regele" consideră că FRF ar fi trebuit să arate respect faţă de tragedia de la clubul Colectiv, unde şi-au pierdut viaţa 32 de persoane.

03 nov. 2015, 06:45
Hagi atacă FRF după ce a bătut cu 5-1 pe Dinamo: Meciul ăsta nu trebuia să se joace

Gică Hagi a declarat că partida din etapa a 16-a a Ligii 1 n-ar fi trebuit să se dispute pentru a respectă cele trei zile de doliu naţional în memoria victimelor incendiului din clubul Colectiv. „V-am zis, era cel mai bine să nu se joace şi restul nu mai contează, dar asta e„, a spus Hagi la DigiSport.

Hagi s-a referit şi la meciul pe care Viitorul l-a câştigat la scor, 5-1, în Ştefan cel Mare, administrându-i lui Dinamo cea mai severă înfrângere pe teren propriu, din ultimii 29 de ani. „În fotbal sunt zile în care îţi ies anumite lucruri. Astăzi, nouă ne-au ieşit multe lucruri din ce am plănuit. Am avut şi şansă, că şi ei au avut ocazii mari, şi la 1-0, şi la 0-0. Aşa e fotbalul, suntem fericiţi, dar rămânem echilibraţi. Rămânem cu picioarele pe pământ. E o victorie fantastică, frumoasă, şi acum sperăm să vedem ce mai e înainte, că nu se termină acum meciurile. De mâine, iar trebuie să ne gândim la ce urmează pentru că sunt puţine zile de pauză şi vine Astra, care e o echipa foarte bună„, a spus Hagi.

Victoriile cred că ne fac mai puternici, ne dau încredere. La începutul anului, eram outsideri, acum, cu fiecare meci care trece căpătăm încredere în tot ce facem, în muncă pe care o facem. Jucătorii cred din ce în ce mai mult. Te impui în Ştefan cel Mare, nu e uşor„, a adăugat antrenorul şi patronul celor de la Viitorul.

Înaintea partidei, Hagi şi-a dus jucătorii la locul tragediei din Bucureşti, aceştia aprinzând mai multe lumânări.

Fanii dinamovişti au solicitat că partida să nu se dispute, pentru a cinsti memoria victimelor, şi chiar ar părăsit tribunele după ce au afişat o serie de mesaje emoţionante.