Hagi: „Cu Popescu preşedinte, nu voi fi NICIODATĂ selecţioner!”

Deşi face parte din echipa fostului libero pentru alegerile de la Federaţie, Hagi dezvăluie într-un interviu pentru GSP TV că evită să lege banca reprezentativei de faptul că e cumnat cu Popescu.

02 dec. 2013, 15:28
Hagi: „Cu Popescu preşedinte, nu voi fi NICIODATĂ selecţioner!”

După ce „naţionala” lui Piţurcă a ratat CM 2014, în lista numelor vehiculate pentru o posibilă înlocuire a selecţionerului a apărut tot mai des Gheorghe Hagi. Pentru a linişti atmosfera, „Regele” anunţă însă că nu va fi pe banca României dacă Popescu va cîştiga preşedinţia FRF!

„Ştiţi cum e, sîntem cumnaţi, nu vreau să zică nimeni «Ăsta vrea să fie antrenor la naţională». Eu ştiu ce-i în mintea lui Gică, nu poate să-mi spună, dar i-am zis să mă scoată din schemă. I-am spus: «Dacă vei fi tu preşedinte, cu siguranţă nu voi fi selecţioner!»”, a anunţat Hagi la GSP TV.

Încă de la anunţul oficial de candidatură la şefia FRF al lui Popescu, Hagi anunţase că îl interesează mai mult un eventual post de coordonator al tuturor loturilor de juniori, o funcţie pe partea tehnică.

„Postul de selecţioner nu e important în România în momentul de faţă. Înseamnă presiune enormă de azi pe mîine. Tot ce se face de la U21 în jos e important!”, a nuanţat Hagi în acelaşi interviu.