Adrian Mutu, antrenor în locul lui Gică Hagi la Viitorul

Adrian Mutu a comentat plecarea lui Gică Hagi de la Viitorul la Rubin Kazan şi spune că şi-ar dori ca el să antreneze echipa constăţeană din vară.

21 apr. 2016, 15:32
Adrian Mutu, antrenor în locul lui Gică Hagi la Viitorul

Adrian Mutu susţine că are oferte din străinătate, dar este tentat să devină antrenor.

„Am primit câteva oferte, chiar şi din Australia, dar voi vedea la finalul campionatului ce voi decide. Trebuie să mă gândesc dacă vreau să încep cariera de antrenor sau dacă voi mai continua ca jucător. În momentul de faţă, mă fascinează mai mult cariera de antrenor, dar dacă voi avea oferte tentante, niciodată nu se ştie. Dacă Hagi se duce la Rubin şi eu nu mai stau la Târgu Mureş, să mă lase pe mine să antrenez Viitorul. Fiind finul lui, o să am grijă să fie totul aşa cum a lăsat”, a spus Adrian Mutu la Look TV.

Adrian Mutu, UMILIT de Alexandra Dinu. DOCUMENTUL SECRET cu care fosta soţie l-a făcut DE RÂS

„Viitorul e o echipă foarte bună, când am jucat cu ei ne-au pasat de nu mai ştiam de noi. La anul, vor pune mari probleme în lupta la titlu. I-a antrenat foarte bine Hagi, nu ştiu ce le-a spus, ce le-a făcut, dar sunt o echipă extraordinară. Normal că mi-ar surâde o colaborare cu Hagi. El să fie manager, iar eu antrenor la Viitorul. Ar fi ceva extraordinar. Gică a fost idolul meu în copilărie şi, probabil, al tuturor copiilor din generaţia mea. A investit foarte mult în fotbal, i-a luat de mici pe acei puşti, majoritatea sunt crescuţi acolo, i-a dus în play-off. Joacă de la egal la egal cu toate echipele, trebuie apreciat Gică Hagi pentru acest lucru. Şi-a investit banii pentru care şi-a rupt picioarele pe vremea când juca fotbal, a riscat foarte mult, iar acum îi reuşeşte treaba”, a mai spus Adrian Mutu.

Ce NOTE avea GICĂ HAGI la LICEU. La ce materie avea 10 PE LINIE

Gică Hagi a semnat deja contractul cu Rubin Kazan, echipă la care va merge după finalul campionatului, anunţă Look TV.