„Hai, Traiane, lasă VRĂJEALA!” Cum le răspunde Băsescu celor care îl critică pe Facebook

Traian Băsescu are parte de multe comentarii negative pe pagina sa de Facebook, unele dintre ele fiind extrem de dure. Cei care îi urmăresc postările fostului preşedinte folosesc chiar cuvinte grele, iar Traian Băsescu nu ezită să le răspundă.

18 nov. 2015, 09:28
„Hai, Traiane, lasă VRĂJEALA!” Cum le răspunde Băsescu celor care îl critică pe Facebook

Fostul preşedinte Traian Băsescu este extrem de activ pe Facebook şi răspunde celor care îi scriu. În unele comentarii, Băsescu este criticat pentru poziţiile sale, i se reproşează ceea ce nu a făcut în mandatul său de şef al statului, dar şi faptul că a promovat-o pe Elena Udrea ori că i-a dat „2 stele” lui Gabriel Oprea. Fostul preşedinte le răspunde şi acestora, unii folosind apelative nu tocmai măgulitoare la adresa fostului preşedinte.

„Marş, mă!”

La o postare despre  războiul terorist care „s-a mutat pe teritoriul Uniunii Europene”, Traian Băsescu a fost taxat dur de către unii internauţi.

„Hai Traiane lasa vrajala nu incerca sa ne distragi atentia de la problemele noastre .Problema noastra a poporului este clasa politica mafiota ,care de 25 de ani ne a adus la sapa de lemn si nu scapam de voi.Nu mai zic de banii furati care sunt demult in conturile din afara tarii !” Traian Băsescu: „Omule, oare pricepi ce se intimpla, sau esti setat doar pe minciunile vinturate de 10 ani de A3 ?”

„Mars ma!! de ce nu spuneai asa si cand erai presedinte?” Traian Băsescu: „Doamne, cit sunteti de …”

„Cine vă obligă să citiţi?”

„Ati prezidat 10 ani sistemul asta, multumim pentru el ! Daca v-ar fi pasat de tara nu o aduceati aici … nu numai guvernarea actuala e de vina …” Traian Băsescu: „Greşiţi. Sistemul este corect şi corespunde Constituţiei. Problema este calitatea oamenilor care populează sistemul şi asta nu ţine de preşedinte.”

„Incetati! Ati fost la guvernare, nici dvs., nici altii NU ATI FACUT NIMIC!!! 25 DE ANI! aveti bunul simt sa TACETI! Acum sunteti penibili” Traian Băsescu: „Oricît v-ar înfuria n-am să tac. După ce mi-am terminat mandatul, mi-am redobîndit dreptul de a vorbi liber. Dar cine vă obligă să citiţi?”

CITEŞTE ŞI Traian Băsescu, ironii pe Facebook: „Doctor Ponta nu mai este Prim Ministru. Slavă Domnului!”

„Nenea Traian, scuze că intervin ca musca-n lapte…”

„Cred ca cerintele „pietei” va vizeaza si pe dumneavoastra. Ar trebui sa va abtintei de la comentarii, cel putin o perioada. In rest numai de bine dvs. si doamnei Udrea.” Traian Băsescu: „Ma revolta gindul ca dumneavoastra aveti dreptul la opinie, dupa dumneavoastra, iar eu nu. Mi-au ajuns 10 ani in care am vazut tot soiul de neaveniti avind dreptul la opinii legate de mine, in timp ce, dupa ei, eu trebuia sa inghit orice mizerie. Sau dupa dvs. Inca nu am devenit om liber?”

„Nenea Traian, scuze ca intervin ca musca-n lapte, dar un guvern provizoriu nu v-a aduce linistea in tara. Poate ca si dumneavoatra ca si alti politicieni sperati in stabilizarea situatiei si mentinerea sistemului actual. Nu mai e cazul, Clasa politica trebuie restructurata complet. Trebuie introduse legi de control, modificat sistemul judiciar, facut intr-un cuvant tot ce e posibil pentru a nu putea reveni la ce a fost pana acum. Daca nu sunteti de acord, degeaba trageti cu tunul dupa muste iesind in fiecare zi spunand ce au toti de facut…„Traian Băsescu: „România are instituțiile democratice de care are nevoie. Aș spune că are un sistem constituțional democratic. Sigur că puteți să-l schimbați cu alte modele. Marea problemă este legată de calitatea oamenilor, fie că sunt politicieni sau funcționari. Dar măcar în ceea ce-i privește pe politicieni poate ar trebui să vă amintiți că dumneavoastră i-ați votat cu mare veselie în 2012. Sau nu vă mai amintiți de USL ?”

„Susţineţi o hoaţă precum Udrea şi este suficient…”

„Aceasta corupție a fost tolerata pe parcursul mandatelor dumneavoastră domnule președinte!!! Daca nu este jenant, este cel putin deplasat sa dați sfaturi despre ceva la care ați fost părtaș si anume la propagarea acestui sistem politic infect! Sa nu uitam ca mai mult de jumătate din miniștri cabinetelor Boc, sunt judecate pt fapte de corupție. Oameni pe care i-ați susținut dumneavoastră!!! Societate civilă are dreptul sa fie întrebata cam cum vede ea situația!” Traian Băsescu: „Pentru a lupta împotriva corupției trebuie sa existe mai întâi instituțiile care sa o poată face. Știți cumva dacă le-am găsit construite? Eu nu am constatat acest lucru.”

„Ce imi place mie cand unii politicieni care au decis soarta tarii timp de 25 de ani se trezesc ca dintr-un somn lung. Timp de 25 de ani cat ati fost, intr-o forma sau alta, la putere nu ati avut timp sa faceti cele 2 legi de mai sus? Sa fim seriosi, reforma nu se face cu oportunisti si cu oameni ipocriti. Nu credeti ca ar fi momentul sa va retrageti? Nu credeti ca oamenii din piata nu mai vor politicieni care uita deodata ca au avut puterea si isi amintesc de nevoile tarii? Nu credeti ca faceti parte din acea generatie de politicieni care au dus tara unde este acum? Numai faptul ca sustineti o hoatza precum Udrea si este suficient…” Traian Băsescu: „Negarea bazată pe neadevăr nu face bine nimănui. Eu am iniţiat în 2009 referendumul pentru 300 parlamentari.”

Domnu presedinte, cum a primit oprea 2 stele de la dvs ? Traian Băsescu: „Nimeni nu-i perfect, deci nici eu.”

CITEŞTE ŞI TEST pentru Traian Băsescu. Cum vede viitorul lui Ponta, Iohannis, Oprea sau Dragnea

„Vine iarna, vin ruşii… „

D-le Traian Basescu,trebuie sa recunoasteti ca Iohannis i-a facut mat si pe cei din PSD dar si pe cei din PNL!!Si a scapat si de Ponta!Iar daca da D-zeu scapa si de Dragnea!!Va urez d-le Traian Basescu sanatate si numai bucurii dvs.si familiei dvs.!!” Traian Băsescu: „De acord.”

„Domnule Presedinte vad ca sunteti in mare forma! Profit de ocazie si va rog sa-mi raspundeti ce a stat la baza deciziei de a-i acorda doua stele generalului izmana Oprea! Imi cer scuze dar eu inca nu am inteles care au fost criteriile!” Traian Băsescu: „Nici eu.”

„Nu am să înteleg niciodată cum ăstia din pdl s-au putut contopi cu cel mai mare dușman al lor , impotriva cărora au luptat in 2012 !! Asta este atât de urât in politica noastră , nu-i mână interese ideologice ci doar mirosul ciolanului !!” Traian Băsescu: „Blaga a predat PDL la PNL din cauza propriei neputinţe . Altfel, aroganţă şi incompetenţă managerială la nivelul conducerii PDL”

„Domnule Basescu, domnia ta nu ai inteles ca inainte de a decide premierul Klaus Iohannis doreste inca o runda consultari pentru a se asigura care este varianta agreata de protestatari alegeri anticipate sau guvern de tehnocrati.” Traian Băsescu: „Nici una, nici alta nu reprezinta solutia corecta. Prioritatea este ca tara sa aiba guvern in deplin exercitiu. Vine iarna, vin rusii… Nu te poti juca pentru imagine, dar voi faceti ce vreti, nu este treaba mea. Eu doar imi dau cu parerea, nu mai am greutatea raspunderii in spate.”