Hailie, fiica lui Eminem, imagini incendiare pe internet! Cum arată tânăra în vârstă de 26 de ani FOTO

Hailie Jade Mathers are 25 de ani şi face furori pe reţelele sociale. Fiica lui Eminem (49 de ani) a pozat recent înt-o ţinută incendiară, în timp ce sorbea dintr-un cocktail!

12 iul. 2021, 12:34

Hailie, fiica lui Eminem, imagini incendiare pe internet. Hailie Jade Mathers, în vârstă de 25 de ani, și-a arătat abdomnul bine lucrat şi sânii generoşi în timp ce se delecta cu o băutură. Hallie a scris în glumă în legenda: „Dacă nu beți cocktailuri pe terasă, atunci ce dracu’ cautaţi?”, a scris tânăra în dreptul imaginilor postate pe Instagram.

Hailie, fiica lui Eminem, imagini incendiare pe internet

Urmărită de peste două milioane de fani pe Instagram, fiica lui Eminem a primit sute de complimente și felicitări, fiind un adevărat model pentru multe tinere pasionate de sport și modă. Hailie este fiica lui Eminem, pe numele său real Marshall Mathers, și al fostei sale soții, Kimberly Scott. Cei doi s-au căsătorit în 1999, la aproximativ patru ani după ce s-a născut Hailie, dar au divorțat în 2001. Cuplul s-a recăsătorit în ianuarie 2006, dar în luna aprilie a urmat un nou divorţ.

Aşa cucereşti un prinţ. Meghan Markle l-a impresionat total pe Harry cu această reţetă fabuloasă de banana bread. Încearc-o şi tu!

„Hailie are 23 de ani, nu are copii, are un iubit, se descurcă”, a declarat Eminem despre fiica sa, conform The Sun.  Hailie are o relație Evan McClintock, pe care l-a cunoscut la colegiu.