Haine şi accesorii care te pot îmbolnăvi

Pentru femei este important să arate tot timpul bine, să fie în pas cu moda şi să fie admirate. Însă nu tot timpul ce este în "trend" este şi sănătos pentru femei. În dorinţa lor de a fi în centrul atenţiei, femeile neglijează unele aspecte care le pot pune în pericol sănătatea, tocmai din pricina hainelor şi accesoriilor la modă. Iată, aşadar, cele mai periculoase obiecte vestimentare pentru femei.

RomaniaTV.net
22 apr. 2012, 08:19
Haine şi accesorii care te pot îmbolnăvi

Pantofii cu tocul înalt sunt periculoşi pentru femei

Nu e femeie pe lumea asta care să nu fi purtat măcar o dată pantofi cu tocul înalt (eventual cui). Însă, din moment ce talpa n-a fost creată pentru a fi „contorsionată” în astfel de pantofi, e clar ca nu trebuie să exagerezi. Pantofii cu tocul înalt şi cui îţi strică postura şi îţi pot da dureri de spate.

Pantalonii stramti pot fi sinonimi cu infectiile genitale

Da, e adevarat. O pereche de pantaloni ficsi pe picior te poate face sa pari mai slaba. Insa pentru faptul ca sunt foarte stramti, dintr-un material sintetnic care nici nu lasa pielea sa respire, astfel de pantaloni iti pot aduce o infectie in zona genitala cu care nu te vei mai simti deloc „pe val”.

Posetele se transforma in geamantane pentru femei

Cam cate obiecte porti in poseta si cat cantaresc acestea in total? Fa-ti un inventar si vezi ce-ti trebuie neapart si ce nu din ceea ce porti in geanta. Elimina tot ce nu-ti este necesar si spatele tau iti va multumi.

Citeşte continuarea pe Sfatulparintilor.ro