Halep, felicitată de campionii de la Wimbledon! Tenismenii Novak Djokovic şi Kevin Anderson, mesaje incredibile pentru Simona

Colegele de circuit din Top 20 TA ale Simonei Halep nu s-au înghesuit să o felicite pe noua campioană de la Wimbeldon, pe reţele de socializare, însă au făcut-o băieţii. Românca a primit mesaje de la liderul ATP, Novak Djokovici, care joacă, duminică, în ultimul act cu Roger Federer, şi de la sud-africanul Kevin Anderson, finalistul de anul trecut.

14 iul. 2019, 12:47
Halep, felicitată de campionii de la Wimbledon! Tenismenii Novak Djokovic şi Kevin Anderson, mesaje incredibile pentru Simona

„Felicitări, Simona! O victorie formidabilă pe care o meriţi!”, a scris Djokovici.

„Felicitări, Simona! Bravo pentru un meci şi un turneu incredibile”, a scris Anderson.

Au fost şi jucătoare care au salutat victoria româncei.

„Nu e nevoie de cuvinte. Uimitor. Felicitări”, a scris spaniola Carla Suarez Navarro, jucătoare cu care Halep se cunoaşte bine şi se mai antrenează împreună, potrivit news.ro.

„Felicitări, Simona! Inspiraţie”, a postate franţuzoaica Alize Cornet.

„Uimitor”, a scris australianca Daria Gavrilova.

Cel mai frumos mesaj a venit din partea jucătoarei turce Cagla Buyukakcay: „Întotdeauna un mare fan al tău, Simona Halep, nu numai pentru cariera ta, ci şi pentru personalitatea ta. Multe felicitări!”.

Novak Djokovic – Roger Federer, în finala masculină de la Wimbledon 2019. LIVE PE EUROSPORT de la ora 16.00 

Un mesaj emoţionant a venit şi de la Antipozi, de la echipa de fotbal australian Port Adelaide, la care suporteri sunt Darren Cahill şi familia lui.

„Imense felicitări pentru ambasadoarea clubului nostru, Simona Halep, pentru victoria ta de la Wimbledon! Familia ta de la Port Adelaide nu poate fi mai mândră de atât”, au scris australienii.

Simona Halep, locul 7 WTA, a câştigat turneul de la Wimbledon, al doilea grand slam din carieră, după ce a învins-o, sâmbătă, în finală, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, după numai 55 de minute de joc.