HALEP-MATTEK LIVE VIDEO AUSTRALIAN OPEN. Simona Halep joacă pentru calificarea în optimi

HALEP-MATTEK LIVE VIDEO AUSTRALIAN OPEN. Simona Halep va juca vineri dimineaţă, în jurul orei 7 (ora României), împotriva americancei Bethanie Mattek-Sands, în turul trei al Internaţionalelor de Tenis ale Australiei.

22 ian. 2015, 17:01
HALEP-MATTEK LIVE VIDEO AUSTRALIAN OPEN. Simona Halep joacă pentru calificarea în optimi

HALEP-MATTEK LIVE VIDEO AUSTRALIAN OPEN

Click aici pentru a vedea meciul Simona Halep – Bethanie Mattek-Sands

HALEP-MATTEK LIVE VIDEO AUSTRALIAN OPEN. Partida va fi a treia pe terenul Margaret Court, după întâlnirile Karolina Pliskova – Ekaterina Makarova şi Thomas Berdych – Viktor Troicki, astfel că este de aşteptat să înceapă în jurul orei 7.

SIMONA HALEP şi Bethanie Mattek-Sands s-au mai întâlnit de două ori până acum, împărţindu-şi victoriile în disputele anterioare. În 2010, în calificările de la New Haven a câştigat americanca, scor 6-4, 6-3, după ce câteva luni mai devreme Simona câştigase în calificările de la Roland Garros, scor 6-4, 6-7, 6-4.

Citeşte şi Simona Halep, locul 3 în clasamentul celor mai buni sportivi din Balcani în 2014

HALEP-MATTEK LIVE VIDEO AUSTRALIAN OPEN. Carierele celor două jucătoare au urmat traiectorii diferite de atunci, Mattek axându-se în special pe jocul de dublu şi reuşind chiar un titlu la Australian Open în 2012, în proba de dublu mixt, alături de Horia Tecău. În schimb, Halep a explodat în primăvara anului 2013 şi a avut un 2014 de excepţie, astfel că disputa de vineri o găsesşte pe românca pe locul 3 în lume, în timp ce americanca este abia pe poziţia 258 WTA.

Citeşte şi SIMONA HALEP, elogiată de o legendă a tenisului: Este un Novak Djokovic feminin!

HALEP-MATTEK LIVE VIDEO AUSTRALIAN OPEN. Învingătoarea partidei Simona Halep – Bethanie Mattek-Sands va juca în optimile de finală împotriva învingătoarei dintre Sarra Erani (nr. 14) şi belgianca Yanina Wickmayer. Tot vineri dimineaţă, dar de la ora 4, va juca Irina Begu, împotriva nemţoaicei Carina Witthoeft, aflată pe locul 104 în ierarhia WTA.