SIMONA HALEP, elogiată de o legendă a tenisului: Este un Novak Djokovic feminin!

"SIMONA HALEP, după modul în care se deplasează în teren, după jocul solid etalat astăzi, mi-a amintit de Djokovic, pot spune că este un Novak Djokovic feminin", a apreciat fostul mare campion suedez de tenis Mats Wilander imediat după ce Halep s-a calificat în turul 3 al Australian Open, învingând-o cu 6-2, 6-2 pe australianca Jarmila Gajdosova.

21 ian. 2015, 15:46
SIMONA HALEP, elogiată de o legendă a tenisului: Este un Novak Djokovic feminin!

În cadrul emisiunii sale la Eurosport, „Game, set and Mats”, campionul suedez Mats Wilander (triplu câştigător la Australian Open şi Roland Garros şi fost număr 1 mondial, în 1988), a insistat asupra faptului că anul acesta Simona Halep se prezintă mai sigură pe ea faţă de anul trecut (când a ajuns în sferturile de finală, cel mai bun rezultat al ei la Melbourne), cu un joc îmbunătăţit evident la mai multe capitole.

Citeştr şi SIMONA HALEP, ridicată în slăvi de presa internaţională: Şi-a consolidat poziţia de favorită

Serveşte mult mai bine, deşi nu este o jucătoare înaltĂ, dar aruncă bine mingea atât de sus încât poate lovi eficient. De asemenea, a crescut pe ambele părţi. Dacă până acum, lovitură ei de rever, în special în lungul liniei, era una dintre mărcile sale, la meciul despre care vorbim a folosit foarte bine şi lovitura de dreapta. De fapt, fixează adversara cu reverul şi poate acum să finalizeze şi cu dreapta„, a subliniat Mats Wilander.

Citeşte şi Simona Halep: „Am vrut să închei repede socotelile”

În privinţa şanselor româncei de a câştigă la Melbourne, Wilander a sintetizat: „Despre Simona nu se vorbeşte ca despre o viitoare câştigătoare aici, la Melbourne, pur şi simplu pentru că nu are niciun succes într-un turneu de Mare Şlem. Dar, din felul în care a jucat până acum, de la meci la meci mai stăpână pe mijloacele ei, are şansele ei, importante„.