„Halep nu moare niciodată, Stephens se înclină din nou”

"Halep nu moare niciodată, Stephens se înclină din nou", a titrat Tennis Wold Italia, după victoria liderului WTA în finala Rogers Cup, într-un "meci de box şi de şah" în acelaşi timp.

13 aug. 2018, 03:45
„Halep nu moare niciodată, Stephens se înclină din nou”

„De la Paris la Montreal. Sub soarele Quebec-ului, Simona Halep stinge flăcările polemicii şi revine la succes. La doi ani după victoria cu Madion Keys, românca descompune defensiva lui Sloane Stephens”, a mai notat sursa citată.

„Simona Halep cucereşte Montrealul”, a titrat Gazzetta dello Sport, în timp ce WTA a scris că „Halep supravieţuieşşte unei lupte istovitoare pentru a se impune la Montreal”.

„Halep o supune pe Stephens într-o finală epică la Montreal”, a titrat şi Tennis Now. „O reeditare vibrantă a finalei de la Roland Garros s-a transformat într-un thriller la Montreal. Puterea mentală şi rezistenţa fizică au ajutat-o pe Halep să treacă linia de sosire, ridicând la 42-7 recordul victorii-înfrângeri în sezon, inclusiv un 15-3 în meciurile de trei seturi. Stephens a pierdut doar două finale, ambele în faţa Simonei Halep”, a mai scris sursa citată.

„Simona Halep a câştigat Rogers Cup după ce a învins-o pe Sloane Stephens într-un thriller de trei seturi”, a notat sportingnews.com.

Simona Halep, locul I WTA, a câştigat al 18-lea turneu din carieră, al treilea în acest an, al doilea la Montreal, după ce s-a impus, duminică, în finala Rogers Cup, cu scorul de 7-6 (6), 3-6, 6-4, în faţa americancei Sloane Stephens, locul 3 WTA.