HALEP – PLISKOVA LIVE VIDEO DIGI SPORT

HALEP - PLISKOVA DIGI SPORT LIVE VIDEO de la ora 17.00, la turneul de la DUBAI. Jucătoarea de tenis română Simona Halep joacă sâmbătă, de la ora 17.00, finala turneului de la Dubai, în compania sportivei din Cehia Karolina Pliskova

21 feb. 2015, 14:07
HALEP – PLISKOVA LIVE VIDEO DIGI SPORT

HALEP – PLISKOVA DIGI SPORT LIVE VIDEO. Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 1, s-a calificat în finala turneului de categorie Premier 5 de la Dubai, după ce a învins-o, vineri, cu scorul de 2-6, 6-1, 6-1, pe daneza Caroline Wozniacki, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 3.

HALEP – PLISKOVA DIGI SPORT LIVE VIDEO. Simona Halep a declarat că este mulţumită de faptul că la turneul de la Dubai a jucat tot mai bine de la o zi la alta.

HALEP – PLISKOVA DIGI SPORT LIVE VIDEO. „Mă simt foarte bine, a fost un meci greu pentru mine. Caro (n.r. – Caroline Wozniacki, adversara din semifinale) a alergat foarte mult. Cu acest public nu pot pierde. Cred că de la o zi la alta am jucat tot mai bine, mă simt relaxată, îmi place aici”, a declarat Simona Halep.

HALEP – PLISKOVA DIGI SPORT LIVE VIDEO. Românca a mai precizat că rebuie să fie agresivă în finala cu jucătoarea cehă Karolina Pliskova. „Nu am mai jucat cu Pliskova, serveşte foarte bine, trebuie să stau aproape de tuşă, să fiu agresivă”, a afirmat Simona Halep.

HALEP – PLISKOVA DIGI SPORT LIVE VIDEO. Simona Halep s-a calificat în finala turneului de la Dubai după un meci care durat o oră şi 42 de minute.

HALEP – PLISKOVA DIGI SPORT LIVE VIDEO.  Simona Halep a reuşit în meciul cu Caroline Wozniacki 18 lovituri câștigătoare, față de 11 ale adversarei sale, însă a comis mai multe erori neforțate, 33-26. De asemenea, a făcut cinci duble greșeli (Wozniacki doar una).

HALEP – PLISKOVA DIGI SPORT LIVE VIDEO.  Pentru Simona (23 ani) va fi a 16-a finală în circuitul profesionist din cariera sa. Ea are nouă titluri în vitrină: Nurnberg, ‘s-Hertogenbosch, Budapesta, New Haven, Moscova, Sofia (toate în 2013), Doha, București (ambele în 2014) și Shenzhen (2015). Simona a pierdut șase finale, la Fes (2010, 2011), la Bruxelles (2012), la Madrid, Roland Garros și la Turneul Campioanelor de la Singapore (toate în 2014).

HALEP – PLISKOVA DIGI SPORT LIVE VIDEO. . Calificarea în finală la Dubai este recompensată cu 227.860 de dolari şi 585 de puncte WTA. În cazul unui succes înregistrat sâmbătă, în acest ultim act, Halep va reveni pe locul 3 WTA.

HALEP – PLISKOVA DIGI SPORT LIVE VIDEO. Adversara Simonei Halep de sâmbătă (ora 17.00) este jucătoarea cehă Karolina Pliskova, 22 de ani, locul 18 WTA, care se află în cel mai bun moment al carierei.

HALEP – PLISKOVA DIGI SPORT LIVE VIDEO.  Karolina Pliskova, cap de serie numărul 17, a reuşit, tot vineri, calificarea în premieră în ultimul act al unui turneu important, după victoria înregistrată, cu scorul de 6-4, 5-7, 7-5, în faţa sportivei spaniole Garbine Muguruza, locul 24 WTA.