Simona HALEP – Caroline WOZNIACKI 6-7, 6-3, 4-6 la AUSTRALIAN OPEN 2018: Poate data viitoare!

Finala Australian Open, între Simona Halep, locul I WTA, şi Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, a început, pe arena Rod Laver de la Melbourne Park, cu daneza la serviciu. La Melbourne, temperatura este ridicată, 32 de grade Celsius.

RomaniaTV.net
27 ian. 2018, 04:59
Simona HALEP – Caroline WOZNIACKI 6-7, 6-3, 4-6 la AUSTRALIAN OPEN 2018: Poate data viitoare!

Simona Halep a pierdut finala Australian Open, scor 6-7 (2), 6-3, 4-6, cu Caroline Wozniacki

SIMONA HALEP – CAROLINE WOZNIACKI 6-7, 6-3, 4-6, Simona îşi pierde iar serviciul.

SIMONA HALEP – CAROLINE WOZNIACKI 6-7, 6-3, 4-3, Simona devine favorită, e rândul adversarei să apeleze la medic.

SIMONA HALEP – CAROLINE WOZNIACKI 6-7, 6-3, 3-3 şi tribunele îi strigă numele Simonei.

SIMONA HALEP – CAROLINE WOZNIACKI 6-7, 6-3, 2-3, Simona îşi pierde serviciul la 0, dar câştigă pe serviciul Carolinei.

Halep – Wozniacki 6-7, 6-3, 1-2, Simona face break dupa un game lung, cu şapte avantaje!

Halep – Wozniacki 6-7, 6-3, 0-1, Simona pierde primul game după ce a avut 30-0, multe greşeli neforţate.

Halep – Wozniacki 6-7, 6-3. Deşi are probleme fizice evidente, Halep a salvat trei mingi de break şi împinge finala în decisiv, la a treia minge de set de care a beneficiat. Simona rezistă şi-şi face din nou serviciul, pauză de vestiar.

Game 21 Halep reuşeşte primul break al setului şi urmează la serviciu. Ea conduce cu 5-3.

Halep arată foarte obosită. Ea a chemat medicul pentru a-i verifica tensiunea arterială.

Game 18 Se merge cap la cap în acest set, fiecare jucătoare şi-a făcut serviciul. Este 3-2 pentru Halep

Game 16 Simona salvează patru mingi de break, revine şi îşi câştigă serviciul. Ea conduce cu 2-1 în acest set secund. Acest game a durat 11 minute, fiind cel mai lung al meciului!

Game 14 Halep continuă să servească impecabil şi începe setul doi cu un set câştigat la 30. Halep conduce în premieră pe tabelă în această finală, 1-0.

Game 13 Tie-break-ul a fost câştigat de Wozniacki, cu 7-2, dar Halep a luptat pentru fiecare punct. Daneza este foarte puternică astăzi. Ea şi-a adjudecat primul set, 7-6, în 52 de minute.

Game 12 Primul set va fi decis la tie-break. Este 6-6, după 42 de minute de joc.

Game 11 Este rândul lui Wozniacki să îşi facă serviciul la 0, daneza are acum 6-5.

Game 10 Simona îşi câştigă serviciul la 0 şi egalează pentru prima oară în această partidă. Scorul este 5-5!

Game 9 Break făcut de Simona, care se apropie la un singur game de Wozniacki lşi serveşte. Halep a avut 40-0, dar a câştigat la 30 şi este condusă acum cu 4-5.

Game 8 În continuare se păstrează diferenţa făcută în debutul partidei. Halep şi-a făcut serviciul, dar Wozniacki serveşte pentru câştigarea setului. Are 5-3 în momentul de faţă.

Game 7 Un singur break până acum, cel făcut de Wozniacki pe primul serviciu al lui Halep. Acum daneza şi-a câştigat din nou serviciul şi s-a distanţat la 5-2.

Game 6 Al doilea game consecutiv la 0 făcut de Simona pe propriul serviciu. Este 4-2 pentru daneză, însă Halep ar trebui să ia mai multe puncte pe srviciul acesteia.

Game 4 Simona începe să revină şi face game alb. Este 3-1 pentru Wozniacki.

Game 3 Daneza începe în forţă şi îşi face din nou serviciul. Are 3-0 acum. Aşa a început Halep şi meciul din semifinale, cu Angelique Kerber.

Game 1 Meciul începe cu Wozniacki la serviciu, care îşi valorifică avantajul, e 1-0 pentru daneză.

UPDATE 27 ianuarie. ”Am dormit chiar şi acum, înainte să vin aici (n.r. la interviu). Sunt ok şi fizic, mental sunt foarte bine. Un pic de probleme la tălpi, dar e normal, după câte ore am petrecut pe teren. 14 ore din câte am înţeles. Cam mult! Piciorul drept e un pic rău, talpa dreaptă mai exact, pentru că am compensat.

Dar mă mai ţine un meci. După aceea voi vedea, o să fac nişte tratamente, că am nevoie. Aseară am mâncat nişte ciocolată, pentru că simţeam nevoia. Am prins doar două game-uri. Am jucat bine! Am văzut şi mingile pe care le-am făcut cu dreapta, direct câştigătoare. Şi mi-au plăcut!”, a declarat Simona Halep, pentru site-ul treizecizero.ro.

”Wozniacki e luptătoare, nu greşeşte, ţine mingea în teren. E pozitivă, nu cedează. E greu când ai o adversară de acest gen, dar am ajuns la nivelul acela la care nu mai cedez şi cred că va fi un meci interesant. Sper să fie un meci bun”

Jucătoarea română de tenis Simona Halep va disputa sâmbătă finala Australian Open împotriva danezei Caroline Wozniacki. HALEP – WOZNIAKCI este LIVE VIDEO pe Eurosport și ONLINE STREAM pe Eurosport Player. 

Organizatorii au o veste excelentă și pentru români, care la ultimele meciuri au făcut eforturi pentru a se trezi în timp util pentru a o urmări pe Simona Halep. FINALA AUSTRALIAN OPEN se dispută de la ora 10:30, ora României!

HALEP – WOZNIACKI ONLINE STREAM la AUSTRALIAN OPEN 2018. EUROSPORT LIVE STREAMING. LIVE TEXT. Jurnaliștii de la El Pais au luat-o peste picior pe Simona, când au aflat că liderul WTA nu are un sponsor tehnic: Citește mai multe despre cum au umilit-o cei de la El Pais.

HALEP – WOZNIACKI ONLINE STREAM la AUSTRALIAN OPEN 2018. EUROSPORT LIVE STREAMING. LIVE TEXT. Seara de după semifinala cu Angelique Kerber a fost una de relaxare pentru Simona Halep (26 de ani).Cea mai bună jucătoare de tenis a lumii s-a retras în camera de hotel și s-a delectat cu o ciocolată.

HALEP – WOZNIACKI ONLINE STREAM la AUSTRALIAN OPEN 2018. EUROSPORT LIVE STREAMING. LIVE TEXT. Nadia Comăneci i-a trimis un mesaj Simonei înaintea finalei. „Mă voi trezi la 02:00 dimineața (n.r. ora SUA) ca să urmăresc finala de la Australian Open. Simona trebuie să știe faptul că este încurajată și iubită de noi toți și oricare ar fi rezultatul, Simona va rămâne Simona”, a spus Nadia

HALEP – WOZNIACKI ONLINE STREAM la AUSTRALIAN OPEN 2018. EUROSPORT LIVE STREAMING. LIVE TEXT. Simona Halep s-a retras de la turneul WTA de la Sankt Petersburg, programat săptămâna viitoare.

HALEP – WOZNIACKI ONLINE STREAM la AUSTRALIAN OPEN 2018. EUROSPORT LIVE STREAMING. Miza finalei este dublă

Câştigătoarea finalei dintre HALEP și WOZNIACKI va ocupa luni locul 1 în clasamentul WTA.

Totodată, aceasta este prima finală din istoria tenisului feminin când ambele finaliste au salvat mingile de meci ale adversarelor lor în precedentele întâlniri. Wozniacki a salvat meciul cu Jana Fett din runda a doua, în timp ce Halep a salvat trei mingi de meci în partida de poveste cu Lauren Davis, din turul trei, și alte două mingi de meci împotriva Angeliquei Kerber, în semifinale.

De asemenea, nici Simona Halep și nici Caroline Wozniacki nu au mai câștigat până acum un turneu de Grand Slam. Astfel, sâmbătă se joacă cu trofeul și nr.1 WTA pe masă.

HALEP – WOZNIACKI ONLINE STREAM la AUSTRALIAN OPEN 2018. EUROSPORT LIVE STREAMING. Victorie dramatică cu Angelique Kerber
Halep a făcut unul dintre cele mai bune meciuri ale carierei şi s-a impus dramatic după două ore şi 20 de minute, salvând şi două mingi de meci, în partida cu Kerber.

Simona Halep, care a făcut istorie la Australian Open în turul al treilea cu Lauren Davis, meci câştigat cu 15-13 în decisiv, a produs alături de Angelique Kerber cel mai frumos meci de la ediţia de anul acesta a turneului de la Melbourne.

Pentru Halep (26 ani) este a treia finală de Mare Şlem a carierei, după cele două pierdute la Roland Garros, în 2014 şi 2017. Halep nu trecuse până anul acesta de sferturi la Melbourne, iar la ediţiile din 2016 şi 2017 a pierdut în primul tur. Românca mai are în palmares semifinale la Wimbledon (2014) şi US Open (2015).

Simona Halep şi-a asigurat un cec de 2 milioane de dolari australieni şi 1.300 de puncte WTA.

HALEP – WOZNIACKI ONLINE STREAM la AUSTRALIAN OPEN 2018. EUROSPORT LIVE STREAMING. Provocare uriașă cu Wozniacki

Wozniacki are 4-2 în meciurile directe cu Halep, în faţa căreia s-a impus în ultimele trei confruntări. Halep a învins în 2013 în semifinale la New Haven, cu 6-2, 7-5, şi în 2015 în semifinale la Dubai, cu 2-6, 6-1, 6-1. Daneza a câştigat în 2012 în optimi la Dubai, cu 6-2, 6-3, în 2015 în semifinale la Stuttgart, cu 7-5, 5-7, 6-2, în 2017 în sferturi la Eastbourne, cu 5-7, 6-4, 6-1, şi la Turneul Campioanelor de la Singapore, în grupă, cu 6-0, 6-2.