Halle Berry îşi acuză fostul soţ de rasism. Află motivul HALUCINANT

Halle Berry l-a dat în judecată pe fostul său iubit, Gabriel Aubry, pe care-l acuză de rasism la adresa fiicei celor doi, Nahla, în vârstă de şase ani, a cărei custodie o împart cei doi după despărţirea lor în 2010.

RomaniaTV.net
25 nov. 2014, 16:03
Halle Berry îşi acuză fostul soţ de rasism. Află motivul HALUCINANT

Actriţa americană a avut o căsnicie de cinci ani cu modelul canadiano-francez, Gabriel Aubry. Chiar dacă cei doi au devenit şi părinţi, acest lucru nu i-a împiedicat să divorţeze. Din acel moment foştii parteneri de viaţă au început un adevărat război, pentru custodia ficei lor, Nahla, informează Mediafax.

Pentru că Halle Berry doreşte să obţină custodia cu orice preţ, ea a depus o plângere în instanţă împotriva fostului soţ, pe care îl acuză că a îndreptat părul cârlionţat în mod natural al copilului şi l-ar fi decolorat zilnic în ultimele 12 luni.

Totodată un apropiat al vedetei confirmă şi faptul că modelul Gabriel Aubry ar fi folosit şi un limbaj rasist la adresa fiicei sale: „Halle este o mamă minunată, vrea să îi ofere lui Nahla un mediu normal. Halle l-a tot întrebat pe Gabriel despre părul fetiţei, iar el a tot negat. Ce înseamnă asta pentru un copil de şase ani, care e pe jumătate afroamerican? Propriul ei tată îi neagă identitatea.”

Halle Berry şi Gabriel Aubry împart momentan custodia fiicei lor, chiar dacă în luna iunie, justiţia americană a decis ca actriţa să îi plătească în continuare fostului ei partener o pensie alimentară de 16.000 de dolari pe lună, până când fiica lor va absolvi liceul sau va împlini vârsta de 19 ani.

Halle Berry spune că fostul ei partener de viaţă îşi cheltuie toţi banii pe fitness, îmbrăcăminte, aparate electronice, automobile şi asigurări medicale şi că, mai ales evită să îşi găsească un loc de muncă. Ca o replică la toate aceste acuze, fostul soţ al lui Halle Berry, a deschis un nou dosar care s-a finalizat cu un ordin de interzicere al actriţei americane de a-şi lua fiica în Franţa, unde vedeta hollywoodiană locuieşte în prezent alături de noul ei soţ, actorul Olivier Martinez, cu care are un băieţel.

Citeşte şi  Actriţa Halle Berry nu s-a spălat timp de opt săptămâni