Halle Berry, spitalizată după un accident suferit pe platourile de filmare

Actriţa americană Halle Berry a fost transportată cu ambulanţa la un spital din Los Angeles, marţi seară, după ce a suferit un accident pe platourile unde se filmează cel mai recent lungmetraj în care a fost distribuită, thrillerul "The Hive".

RomaniaTV.net
18 iul. 2012, 17:55
Halle Berry, spitalizată după un accident suferit pe platourile de filmare

Actriţa în vârstă de 45 de ani filma o scenă pentru acest lungmetraj, în care joacă alături de Abigail Breslin şi David Otunga, în momentul în care s-a produs accidentul. Halle Berry a fost transportată cu ambulanţa la spitalul Cedars Sinai din Los Angeles, informează femalefirst.co.uk.

Nu se cunosc cu exactitate circumstanţele accidentului în care a fost implicată actriţa americană. Potrivit site-ului X17Online.com, Halle Berry a căzut pe scări sau a fost lovită de un obiect căzut de la înălţime.

Platoul de filmare a fost închis după producerea accidentului.

Aceasta este pentru a doua oară în această lună când o actriţă a fost accidentată pe platourile de filmare.

Kristin Chenoweth a fost şi ea spitalizată – la Bellevue Hospital din New York – după ce a fost lovită de o bucată desprinsă din sistemul de iluminare de pe platourile unde se filmează episoadele pentru serialul de televiziune „The Good Wife”. Actriţa a suferit răni minore şi a externată după scurt timp.

Halle Berry a câştigat un premiu Oscar în 2002, pentru prestaţia ei din filmul „Puterea dragostei/ Monster’s Ball”, devenind astfel prima actriţă afro-americană din istorie care a câştigat această distincţie.