Halloween 2013. Se anunţă o săptămână de petreceri în Bucureşti. Vezi ce oferte ai la alegere

Halloween 2013. Cluburile bucureştene au început să îşi îmbie clienţii cu anunţuri pentru Halloween 2013, sărbătorit în fiecare an în data de 31 octombrie. Anul acesta sărbătoarea pică joi aşa că proprietarii de cluburi şi baruri din Capială pregătesc multe zile de petreceri. Unele cluburi organizează petreceri în weekendul 1 şi 2 noiembrie, în timp ce altele au decis să o ia înainte şi încep petrecerile de Halloween încă din weekend-ul 25-27 octombrie.

16 oct. 2013, 08:56
Halloween 2013. Se anunţă o săptămână de petreceri în Bucureşti. Vezi ce oferte ai la alegere

Ca în fiecare an, patronii cluburilor promit surprize de îţi stă sângele în vine, cântăreţi care mai de care, dans printre cruci şi morminte şi, nu în ultimul rând, alcool.

Lollipop Events îi invită pe cei interesaţi la Palatul Bragadiru, la o cină ieşită din comun.

„Anul acesta vom lua cina în familie, cu familia Addams şi rudele din străinătate şi vom sărbători pe ritmuri alese, categoria hiper-premium, 5 stele, cu Brett Johnson, Piftek şi TBF în sala de dans a palatului”, potrivit site-ului vinsieu.ro.

Halloween 2013. Cei ce vor ajunge la Palatul Bragadiru în sala WonderUnderWorld vor avea posibilitatea să dansze printre morminte, pânze de paianjen şi schelete până în zori. Pe terasa palatului invitaţii pot servi un snack, îşi pot cumpăra un costum sau îşi vor putea picta faţa pentru a fi parte din poveste. Sărbătoarea de Haloween la Palatul Bragadiru este pe 26 octombrie, după ora 22:00, iar preţul de intrare este de 30 de lei.

Club Bastards din Capitală îşi atrage clienţii, în noaptea de 31 octombrie, cu Bloody Bastard şi Punch gratis toată noaptea.

„Vă aşteptăm la al treilea party de Halloween cu Dj Andreea. Luaţi-vă încălţări comode că dansăm până dimineaţa. Intrarea este liberă. Costumul nu este obligatoriu dar preferatul nostru va fi recompensat „, scrie Bastards pe vinsieu.ro.

Haloween cu costum de groază obligatoriu

Un alt club din Capitală care organizează petrecere cu ocazia săbătorii sufletelor este club Maya.

„Decorul senzaţional te invită într-o lume de mister unde totul este posibil. Personaje înspăimântătoare te vor urmări la fiecare pas, iar costumaţiile tematice sunt obligatorii pentru o atmosferă desavarşită”, scrie administratorul pe vinsieu.ro. Intrarea va fi liberă, petrecerile ţin între 31 şi 2 noiembrie, iar de muzică, toate genurile, se va ocupa DJ Alinuţa, în timp ce intrarea este liberă.

Haloween cu concert

Hard Rock Cafe îşi invită clienţii costumaţi la petrecerea de Halloween la un concert live cu o trupă surpriză.

„Vom avea parte pe lângă surprizele pregătite de organizatori şi de o cunoscută trupă romanească care va interpreta atât piese proprii dar şi coveruri potrivite pentru seara de Halloween”, informează organizatorii pe vinsieu.ro Biletele costa 30 de lei cu loc la masă şi 50 de lei VIP cu loc la masă în faţa scenei.