HALLOWEEN 2017- Intrare gratuită la Muzeul Antipa cu ajutorul unui simplu selfie

Din pacate, in ziua de azi multi tineri au o retinere in a merge la muzeu. Mersul la film sau o iesire la bere suna uneori mai bine. In fiecare saptamana, la Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa", se organizeaza expozitii interesante si evenimente.

31 oct. 2017, 14:37
HALLOWEEN 2017- Intrare gratuită la Muzeul Antipa cu ajutorul unui simplu selfie

De Halloween, agenţia de publicitate Armada împreună cu Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”, îi îndeamnă pe tineri să nu le fie frică să meargă la muzeu. Un simplu selfie cu Girafantoma le va asigura intrare gratuită la „Antipa”. Tot ce trebuie să facă este posteaze selfie-ul împreună cu #girafantoma pe paginile lor.

„E o invitaţie spre mai bine, practic. Fiecare tânăr care ajunge în muzeu va fi mai bogat şi odată cu el, vom fi şi noi. E genul de câştig care nu se simte în portofel, ci în ceea ce ne defineşte pe noi ca oameni, iar asta e mai presus decât orice aspect material”, a declarat Aura Sorescu-Alboiu, Creative Director Armada.

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” îşi doreşte să contribuie la educarea şi culturalizarea publicului. O face de ani de zile, este o luptă care nu se termină niciodată. Fiecare expozitie, fiecare eveniment are în spate efortul susţinut pe care echipa „Antipa” îl depune constant fără să obosească.

„Mesajul pe care încercăm să îl transmitem tuturor este ca în ştiinta lucrurile nu trebuie să fie neapărat mereu foarte sobre; adesea este important să descoperim latura amuzantă a muncii de cercetător”, a declarat Luis Ovidiu Popa, Director General Muzeul Național de Istorie Naturala „Grigore Antipa”.