Halucinant: care este prețul cerut pe un apartament în Centrul Vechi din Capitală. Blocul este din 1940! FOTO

Un apartament situat în centrul Capitalei, într-un bloc construit în 1940, se vinde cu 78.000 de euro, conform anunţului unei agenşii imobiliare. Pe lângă faptul că este situat într-un bloc foarte vechi, apartamentul are şi un aspect care lasă mult de dorit.

03 aug. 2022, 21:06

Halucinant: care este prețul cerut pe un apartament în Centrul Vechi din Capitală. Agenţia imobiliară specifică faptul că apartamentul necesită renovări, dar acesta este etichetat ca fiind „cu potențial”. Se vinde cu 78.000 de euro, este format din două camere, se întinde pe 74 de metri pătrați și este la etajul 1.

FOTO: Tupeu de borfaș în Cluj-Napoca. Garsonieră cu WC în bucătărie, scoasă la închiriere pentru 2.700 de lei

„Un apartament situat la etajul unu al unui bloc aflat într-o zonă încărcată de istorie, pe una din cele mai frumoase străzi din Centrul vechi, str.Smardan. Apartamentul este compus din: 2 camere semidecomandate, cu un hol generos, un loc de luat masa care dă într-o terasă mare, bucătărie, baie și o cameră de serviciu cu grup sanitar. Imobilul este construit în anul 1940, cu cadre și grinzi, dar se află pe listele imobilelor cu grad 1 de risc. Apartamentul are gaze, centrală proprie și necesită renovare. Geamurile apartamentului dau într-o curte interioară mare, ceea ce conferă luminozitate. Se pretează ca investiție pentru închiriere sau pentru rezidențial fiind foarte liniștit”” este anunțul postat de agenția imobiliară.

Celebra garsonieră de 11 mp de la Cluj, scoasă din nou la închiriere după patru luni de când îşi găsise chiriaş. Cât costă acum locuinţa minusculă