Halucinant. Maşinile de lux ale lui Nuţu Cămătaru au fost furate din garajul poliţiei

Nuţu Cămătaru a dezvăluit că în urmă cu mai mulţi ani mascaţii au intrat peste el în casă, ulterior fiindu-i confiscate două maşini de lux, care au fost duse în garajul poliţiei.

15 mai 2015, 18:47
Halucinant. Maşinile de lux ale lui Nuţu Cămătaru au fost furate din garajul poliţiei

Nuţu Cămătaru se luptă să-şi recupereze cei doi bolizi de lux, despre care spune că i-au fost confiscaţi de poliţie. El a declarat pentru cancan.ro că acestea au dispărut fără urmă chiar din garajul poliţiei şi nimeni nu reuşeşte să le dea de urmă.

Când am cerut să mi se restituie cele două autoturisme, un Mercedes C-Klasse şi un Range Rover, ia-le de unde nu-i. Se dovedise că fuseră luate de autorităţi aiurea, aşa că am făcut o solicitare prin care ceream să-mi fie restituite. Poliţiştii, procurorii, au ridicat din umeri neputincioşi, iar eu nu înţelegeam ce se întâmplă„, a declarat Nuţu Cămătaru pentru cancan.ro.

Citeşte şi Nuţu Cămătaru a lăsat leii şi şi-a luat maimuţă. S-a pozat cu animalul la volan VIDEO

La scurt timp după ce a făcut solicitarea respectivă el a fost informat că maşinile au dispărut. „Mi-au fost furate de hoţi chiar de sub nasul autorităţilor, aşa ceva este incredibil. E de râs, dacă n-ar fi de plâns. Pe mine m-au arestat degeaba, masinile au dispărut„, a mai spus Ion Balint. Sile Camataru, fratele său, a angajat avocaţi şi se judecă pentru a recupera cele două maşini de lux.