Nuţu Cămătaru a lăsat leii şi şi-a luat maimuţă. S-a pozat cu animalul la volan VIDEO

Nuţu Cămătaru a uimit o ţară întreagă în urmă cu câţiva ani, când în vila sa din cartierul Ferentari din Capitală, au fost găsiţi patru lei şi doi urşi. Acum el a adoptat un pui de maimuţă în casa sa de la Snagov, unde se află în arest la domiciliu.

23 apr. 2015, 09:34
Nuţu Cămătaru a lăsat leii şi şi-a luat maimuţă. S-a pozat cu animalul la volan VIDEO

Aflat de câteva luni în arest la domiciliu, Nuţu Cămătaru e permanent însoţit de animalul de companie la care ţine cel mai mult: un pui de maimuţă din rasa macac de Gibraltar. De altfel, Nuţu s-a molipsit de la George, bodyguardul lui. De-a lungul timpului, acesta a făcut paradă cu maimuţa lui şi s-a fotografiat cu animalul la volan.

La ferma lui Nuţu Cămătaru a fost deschisă o adevărată grădină zoologică, în care vedetele au fost leii şi urşii pe care i-a crescut de mici şi care acum doi ani i-au fost confiscaţi de autorităţi.

Citeşte şi Fiul lui Nuţu Cămătaru, condamnat definitiv pentru tentativă de omor

La fermă, cei patru lei erau trataţi regeşte, povestestea Mimi Cămătăreasa, mama lui Nuţu Cămătaru. Pe lângă lei, Nuţu Cămătaru a mai avut şi doi urşi, pe care i-a crescut de mici.

Animalele sălbatice erau pentru Nuţu o modalitate de a-şi demonstra puterea, spun psihologii. Aceştia spun că leii erau folosiţi de Nuţu pentru a-şi intimida adversarii şi pentru a se afişa drept un personaj influent şi puternic, asemenea conducătorilor din evul mediu ori antichitate. În 2011, procurorii spuneau că Nuţu folosea animalele pentru a-şi speria adversarii.

În 2013, autorităţile i-au confiscat lui Nuţu Cămătaru animalele sălbatice. Leii şi urşii lui Nuţu Cămătaru au fost duşi la grădina Zoologică din Bucov,de lângă Ploieşti.