HALUCINANT! O femeie a înviat la morgă şi a decedat din nou după două zile: ”Când au desfăcut sacul gâfâia după aer”

O femeie de 66 de ani din Statele Unite a murit de două ori în 72 de ore. Nu, nu este o glumă proastă, ci este un caz real care a avut loc recent, în SUA și care bate orice scenariu de film.

04 feb. 2023, 09:22
HALUCINANT! O femeie a înviat la morgă şi a decedat din nou după două zile: ”Când au desfăcut sacul gâfâia după aer”
O femeie a înviat la morgă şi a decedat din nou după două zile

O femeie a înviat la morgă şi a decedat din nou după două zile. Incidentul a avut loc la începutul acestui an, la un azil de bătrâni din orașul Des Moines, statul Iowa.

Citește și Adevărul șocant despre moartea astrologului Mădălina Manole! Femeia știa că sfârșitul este aproape: „Mă simt rău și abia mă țin pe picioare”

O femeie a înviat la morgă şi a decedat din nou după două zile

Pe data de 3 ianuarie, angajații centrului Glen Oaks Alzheimer’s Special Care Center au găsit-o pe femeia în vârstă de 66 de ani fără suflare și pus-o într-un sac mortuar, după care au trimis-o la pompe funebre.

Cu numai o săptămână înainte, pensionara care suferea de demență cu debut precoce, anxietate și depresie, a fost internată în centrul de îngrijire paliativă.

Totul a început după ce o angajată care se afla la sfârșitul turei sale de 12 ore a găsit-o pe bătrână fără suflare. Aceasta a alertat o asistentă medicală care ulterior, le-a spus oamenilor legii că nici ea nu a putut auzi bătăile inimii și nu a văzut-o pe femeie respirând.

Astfel, femeia în vârstă de 66 de ani a fost declarată moartă în jurul orei 6:30, la 90 de minute după ce prima angajată a avut suspiciuni că nu mai este în viață.

Halucinant este faptul că nici angajatul firmei de pompe funebre și nici un al doilea asistent medical nu a observat că femeia prezenta semne vitale așa că au pus-o într-un sac mortuar și au transportat-o la Ankeny Funeral Home & Crematory, unde angajații au remarcat că era vie.

„Când au desfăcut sacul, angajații de la pompe funebre au remarcat că femeia gâfâia după aer”, se arată în raport oamenilor legii.

Imediat, femeia a fost dusă la spital, unde medicii au constatat că respira, dar nu răspundea la stimuli. Ulterior, aceasta a fost dusă din nou la Centrul de îngrijire specială pentru bolnavi de Alzheimer Glen Oaks, unde a murit două zile mai târziu.

În urma acestui incident șocant, centrul Glen Oaks Alzheimer’s Special Care Center riscă amenzi uriașe de peste 10.000 de dolari pentru neglijență în serviciu.

Citește și Șerban Huidu, dezvăluiri dureroase despre moartea mamei sale. Fostul cârcotaş acuză sistemul medical: „M-am împăcat cu ce s-a întâmplat cu mama, dar cu ce se întâmplă în sistemul medical, nu”