Halucinant! Un bătrân și-a organizat propria înmormântare pentru a doua zi. Autoritățile au reușit să îi dejoace planul morbid

Un bătrânel care a vrut să își încheie socotelile cu viața și-a organizat propria înmormântare pentru a doua zi. Planul morbid i-a fost dejucat de autorități, după ce angajatul unei firme de pompe funebre a dat alarma.

23 mart. 2023, 12:28
Halucinant! Un bătrân și-a organizat propria înmormântare pentru a doua zi. Autoritățile au reușit să îi dejoace planul morbid
Halucinant! Un bătrân și-a organizat propria înmormântare pentru a doua zi

Halucinant! Un bătrân și-a organizat propria înmormântare pentru a doua zi. De ani de zile Bărbatul locuiește singur într-o căsuță din Roccastrada, un orășel din provincia Grosseto.

Citește și Pensionarii s-au săturat de promisiunile autorităților și ies marți, la proteste. Bărtânii vor majorarea pensiilor cu 26%

Halucinant! Un bătrân și-a organizat propria înmormântare pentru a doua zi

Singurătatea l-a măcinat atât de tare pe bătrân încât a decis că e mai bine să își încheie socotelile cu viața. Bărbatul nu a stat prea mult pe gânduri, a pus mâna pe telefon și a sunat la o firmă de pompe funebre, unde a solicitat mai multe informații despre cele necesare pentru un astfel de eveniment.

La un moment dat, angajatul firmei respective l-a întrebat pe bătrân pentru cine va organiza înmormântarea și când va avea loc, iar acesta i-a răspuns că este pentru el.

Imediat, angajatul și-a dat seama ce încearcă să facă bătrânelul de la celălalt capăt al firului și a alertat autoritățile.

Carabinierii de la stația din Grosseto au intrat pe fir și i-au contactat pe polițiștii din satul bătrânului pentru a obține mai multe informații. La scurt timp, autoritățile l-au reperat pe bătrânelul cu gânduri sinucigașe, iar o mașină de patrulare a poliției locale s-a deplasat la casa acestuia.

După ce au escaladat poarta de la intrare, oamenii legii au descoperit că bărbatul conectase o țeavă de plastic la țeava de eșapament a mașinii, aducând-o în interiorul acesteia. Însă, din fericire, bărbatul încă se afla în casă, într-o stare de confuzie.

La percheziții, carabinierii au găsit pe masa din bucătărie o sumă de bani pe care bătrânul îi pregătise pentru înmormântare, precum și mai multe scrisori de adio pentru membrii familiei sale.

Anchetatorii au reușit în cele din urmă să îl facă pe bătrân să se răzgândească și au alertat serviciul de sănătate, dar și urdele bărbatului în grija cărora a ajuns în cele din urmă.

Citește și Cu ce se ocupă acum „nea Popa” din serialul „La bloc”. La 70 de ani, Tudorel Filimon cutreieră ţara în lung şi-n lat: ”Mă trezesc dimineaţa şi îmi zic: Măi, iar plec de acasă, om bătrân!”