HALUCINANT: Un craiovean şi-a găsit singur tableta furată, însă poliţia nu poate să intervină

Culmea tehnologiei la Craiova! Un tânăr a aflat cu ajutorul unui soft exact unde se află tableta sa furată. Nu o poate recupera însă pentru că poliţia nu ia în considerare astfel de probe, informează România TV. Aşa că hoţul îşi vede liniştit de treabă.

06 feb. 2014, 08:17
HALUCINANT: Un craiovean şi-a găsit singur tableta furată, însă poliţia nu poate să intervină

Bărbatul a constatat în urmă cu mai multe zile că în timp ce era plecat de acasă a fost călcat de hoţi. Aceştia au furat mai multe obiecte printre care şi o tabletă.

Cu ajutorul unui program de calculator, bărbatul a reuşit să identifice locul în care se află tableta. Atunci când cel care i-a furat-o s-a conectat la Internet, bărbatul a primit un mail prin care a fost anunţat că tableta se află pe o stradă din Craiova, la o anumită adresă. Cu acea hartă s-a dus apoi direct la Poliţie. A aflat însă cu stupoare că poliţiştii nu pot emite un mandat de percheziţie, deoarece mijlocul prin care a fost obţinută adresa la care se află adresa nu este autorizat.

Bărbatul este acum disperat deoarece se teme că nu-şi va mai putea recupera tableta deşi ştie cu exactitate unde se află.

Citeşte şi Un craiovean, surprins în timp ce fura cosmetice dintr-o farmacie VIDEO