Halucinant! Un pedofil a scăpat cu o pedeapsă mică pentru că a fost sincer. Nu a vrut să-şi înşele nevasta plecată în străinătate

Halucinant! Magistraţii din Iaşi au redus la jumătate pedeapsa unui pedofil în vârstă de 44 de ani pentru că... a fost sincer. Acesta a declarat, în faţa instanţei de judecată, că a preferat să violeze un copil pentru a nu merge la femei şi astfel să-şi înşele nevasta plecată la muncă în Cipru, informează adevarul.ro.

RomaniaTV.net
22 sept. 2020, 18:21
Halucinant! Un pedofil a scăpat cu o pedeapsă mică pentru că a fost sincer. Nu a vrut să-şi înşele nevasta plecată în străinătate

Marian Loghin are 44 de ani şi locuieşte în localitatea ieşeană Maxut. Bărbatul locuieşte alături de câteva rude şi de fiul său. Soţia lui este plecată la muncă în Cipru şi revine acasă de două ori pe an.

Prima agresiune sexuală a avut loc în anul 2017, când un coleg de-al copilului lui Loghin şi fiul lui Loghin se jucau pe calculator, în casa abuzatorului. Bărbatul şi-a trimis copilul la magazin, pentru a rămâne singur cu colegul lui. 

În momentul în care fiul său a plecat spre magazin, inculpatul a ridicat pe persoana vătămată minoră de la calculator, unde acesta se juca, şi, profitând de incapacitatea acestuia de a înţelege semnificaţia anumitor acte, precum, şi de relaţia de autoritate pe care o avea asupra acestuia, l-a aşezat pe patul din cameră, şi-a dat jos pantalonii şi lenjeria intimă şi i-a solicitat persoanei vătămate să-i frece organul sexual”, au precizat judecătorii, în motivarea sentinţei. 

Totodată, agresorul i-a cerut victimei să-i facă sex oral, iar la sfârşit i-a cerut să rămână “secretul lor”. Timp de un an jumate, Loghin l-a mai abuzat pe băieţelul în vârstă de şase ani de cinci-şase ori, acesta fiind obligat să-i facă sex oral agresorului. 

Citeşte şi Dosar penal pe numele primarului din Sângeorz-Băi, care şi-a umilit fiica, ţinând-o dezbrăcată în genunchi

Ultima agresiune sexuală a avut loc în decembrie 2018, când victima a mers cu colindul acasă la agresor. După consumarea actelor sexuale, bărbatul îi dădea celui mic doi-trei lei şi îi cerea să nu povestească nimănui lucrurile care s-au întâmplat între ei. 

Inculpatul şi-a justificat gestul prin aceea că, întrucât soţia sa era plecată din ţară, iar el simţind nevoia de a face sex, a preferat să se masturbeze şi să îşi satisfacă plăcerile sexuale cu un copil, decât să meargă la o femeie străină, întrucât nu a vrut să-şi strice casa, precizând şi că, în momentele în care întreţinea acest gen de raporturi sexuale cu persoana vătămată minoră, simţea o plăcere care îl făcea să se simtă mai bine decât atunci când se masturba„, se mai arată în motivarea judecătorilor.

Pe baza acestei explicaţii, judecătorii de la Hârlău nu i-au acordat pedeapsa maximă. Potrivit Codului Penal, pentru viol asupra unui minor pedeapsa maximă este de 12 ani, iar pentru agresiune sexuală – de 10 ani. Loghin a primit, însă, şase ani pentru viol şi trei ani pentru agresiune sexuală. După contopire, pedeapsa finală a rămas la şapte ani de închisoare. Totodată, agresorul ar trebui să achite şi daune morale de 50.000 de lei, dacă sentinţa va rămâne definitivă în această formă.


loading...
Partenerii noștri