Hame Romania caută director comercial. Vezi dacă te califici

Producătorul de conserve Hame angajează omul potrivit pentru poziţia de director comercial în România, în această perioadă. Citeşte într-un material RTV.NET care e profilul candidatului ideal vânat de angajatori pentru acest post, dacă îndeplineşti criteriile de eligibilitate impuse de angajatori pentru această poziţie şi până când poţi trimite candidatura pentru acest post.

RomaniaTV.net
23 ian. 2013, 08:28
Hame Romania caută director comercial. Vezi dacă te califici

Candidatul vânat de producătorul de conserve Hame pentru acest post are cunoştinţe de management organizaţional şi de management financiar, ştie legislaţia în domeniu, cunoaşte în profunzime piaţa locală de profil, vorbeşte limba engleză şi ştie să opereze în Office.

Acest loc de muncă presupune şi muncă peste program, muncă induviduală şi în echipă, precum şi deplasări pentru întâlniri de afaceri, semnări de contracte.

Candidatul interesat de acest post trebuie să trimită CV-ul aici, până pe 14 februarie, împreună cu răspunsul la următoarele trei întrebări:
-Cum aţi descrie traseul dumneavoastră profesional pentru următorii  trei ani?
-Care sunt realizările şi nerealizările dvs. profesionale?
-Ce aşteptări salariale aveţi?

Printre atribuţiile acestui post se numără definirea şi formularea politicii de vânzare a companiei, reprezentarea companiei în relaţiile cu terţe persoane fizice sau juridice, conducerea, organizarea şi asigurarea funcţionării firmei cu eficienţă maximă, prin elaborarea strategiilor de dezvoltare, identificarea oportunităţilor, angajarea resurselor financiare şi umane necesare pentru a atinge aceste ţinte. De asemenea, directorul comercial al Hame va coordona activitatea directorilor şi managerilor.
Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi aici.