Handbalista acuzată de soţ de relaţii extraconjugale cu o femeie luptă pentru custodia copilului ei

Publicat: Joi, 17 Ianuarie 2013 11:47 // Actualizat: Joi, 17 Ianuarie 2013 15:15 // Sursa: RTV.net

Acuzaţii dure lansate de handbalista Alina Dobrin şi soţul ei, pe scările Judecătoriei Sectorului 6. Miza divorţului dintre cei doi este acum custodia copilului. Soţul vrea să se despartă de Alina Dobrin, pentru că, spune el, ea ar avea relaţii extraconjugale cu o colegă de echipă. Sportiva îşi acuză soţul că vrea să-i târască băieţelul în acest scandal.

Alina Dobrin spune că băieţelul de 7 ani stă în casa socrilor ei şi este supravegheat de bunici, matuşi şi alte rude. Mama spune că are propria locuinţă şi nu este corect ca fiul ei să petreacă timpul în altă casă. Şi mai grav, spune handbalista, este că băieţelul fi adus să vorbească în faţa instanţei.

"Mi-am dorit de la început ca acest copil să nu fie târât chiar într-un divorţ. Ce puteţi spune despre un tată care vrea să-şi aducă copilul în faţa judecătorului? Scandalul a evoluat şi l-a făcut să fie aşa de urât. Cine a iniţiat acest scandal. Eu nu", a declarat Alina Dobrin. Handbalista exclude orice împăcare cu soţul ei. "Nu poţi să trăieşti cu un om care vorbeşte astfel despre tine". 

Pe de altă parte soţul Alinei Dobrin spune că vrea că fiul lor să rămână alături de el, că "se află în relaţii reci" cu mama lui, o acuză pe handbalistă că şi-a neglijat copilul şi că îl va aduce în faţa judecătorilor dacă va fi nevoie de declaraţia lui.

"Îmi iubesc copilul şi vreau să-l am lângă mine. Sper să mă înţeleg cu mama lui, dar eu vreau copilul lângă mine. Ea este oricând binevenită să-şi vadă copilul. Putem ieşi împreună în parc fără niciun fel de problemă", spune soţul handbalistei Alina Dobrin.

Scandalul dintre cei doi nu pare să se încheie curând. Judecătorii au stabilit deja un nou termen pentru sfârşitul lunii ianuarie. Atunci vor stabili cui va fi încredinţat copilul pe durata procesului de divorţ.

 

 

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
18 ian 21:41
...copilului ei Acuzaţii dure lansate de handbalista Alina Dobrin şi soţul ei, pe scările Judecătoriei...
17 ian 12:51
Răspunde | Votează email 1 email
Les B!anca
Al dreaqu mujerile, n-au vrut sa-l primeasca si pe el in patutz! De acolo tot scandalul!
1
EUR
4.8426
RON
01 Jun
noapte 10 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H