Hannelore a murit, fanii sunt în stare de şoc. Suferea de o boală gravă

Este din nou doliu în lumea filmului. Actrița germană Hannelore Elsner, cu o carieră de peste şase decenii, a încetat din viață chiar în duminica Paştelui, la vârsta de 76 de ani.

RomaniaTV.net
24 apr. 2019, 09:31
Hannelore a murit, fanii sunt în stare de şoc. Suferea de o boală gravă

Hannelore Elsner, cunoscută pentru apariţia în numeroase filme şi seriale de televiziune începând din 1959, în special pentru rolul principal din „Die Kommissarin”, a fost diagnosticată cu o boală gravă şi a murit la scurt timp după aceea, a precizat avocatul familiei actriței, potrivit Agerpres.

Născută pe 26 iulie 1942, Elsner este cunoscută în Germania drept una dintre cele mai faimoase actriţe din epoca postbelică.

„Hannelore Elsner a influenţat cinematografia şi televiziunea germane ca nimeni alta”, a declarat Martin Moszkowicz, directorul companiei de producţie şi distribuţie de filme Constantin Film.

„Cinematografia germană este acum mai săracă. Ne plecăm în faţa performanţei acestei mare actriţe. Am pierdut un prieten. Gândurile şi rugăciunile noastre se îndreaptă acum spre familia sa”, a precizat Moszkowicz.

Cel mai recent film în care joacă Elsner, „Kischblueten und Daemonen”, rulează în prezent în cinematografele din Germania.