Scandal după vizita lui Tudorel Toader la Poarta Albă. Sindicatele cer demiterea conducerii penitenciarului

Vizita lui Tudorel Toader la Poarta Albă a provocat un adevărat scandal. Sindicatele cer demiterea conducerii Penitenciarului, pentru favorizarea infractorilor şi abuzuri. Aceştia spun că Mircea Băsescu a avut condiţii de VIP, iar primul scandal a apărut după ce presa a scris că un alt deţinut celebru, Cristi Borcea, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o asistentă de la spitalul închisorii.

RomaniaTV.net
26 aug. 2017, 07:29
Scandal după vizita lui Tudorel Toader la Poarta Albă. Sindicatele cer demiterea conducerii penitenciarului

Reprezentanţii Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor cer demiterea conducerii Penistenciarului Poarta Albă deoarece ar fi favorizat mai mulţi deţinuţi celebri.

Mai exact se pare că ar fi vorba despre George Becali, Victor Becali, Miron Mitrea, dar şi despre Cristi Borcea.

Mai mult, despre acţionarul clubului Dinamo s-a scris de mai multe ori că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o asistentă medicală, dar şi că şi-a petrecut timpul în penitenciar jucând forbal şi table.

Un alt deţinut celebru care ar fi beneficiat de condiţii privilegiate este Mircea Băsescu, fratele fostului preşedinte al României.

Sindicaliştii susţin că cei din conducerea penitenciarului i-ar fi scancţionat pe angajaţii care ar fi sesizat aceste nereguli.