Haos în MAI. Fost poliţist prins cu un kg de cocaină la Braşov. Un alt agent, arestat după ce a fost prins beat şi drogat la volan

Un fost poliţist a fost prins, joi, în flagrant, în Brașov, cu o cantitatea impresionantă de substanțe interzise. Ar fi vorba despre aproximativ 1 kilogram de cocaină.

07 sept. 2023, 22:57
Haos în MAI. Fost poliţist prins cu un kg de cocaină la Braşov. Un alt agent, arestat după ce a fost prins beat şi drogat la volan

Un fost polițist din Brașov este suspectat de trafic de droguri. El ar fi fost prins cu aproximativ 1 kilogram de cocaină,  potrivit radiobrasovfm.ro.

Cel în cauză a fost destituit din funcție și nu mai deține, în prezent, calitatea de polițist în cadrul I.P.J. BRAȘOV. De asemenea, ne disociem de astfel de persoane, care nu fac cinste uniformei și Statutului Polițistului. Totodată, acordăm și am acordat tot sprijinul organelor de urmărire penală, în derularea anchetelor penale“, au transmis reprezentanții IPJ Brașov.

Un poliţist testat pozitiv pentru alcool și droguri după ce a accidentat o femeie la Caracal a fost arestat

Polițistul de 21 ani care a accidentat, cu două zile în urmă, o femeie pe o stradă din Caracal, după care a fugit de la locul accidentului și a revenit indicând că sora sa ar fi fost la volan, a fost reținut.

Gheboasă recunoaște că distribuie și consumă droguri. Înregistrarea care îl dă de gol pe cântăreț: „Dacă luăm 10 grame, ne dă cu 5 milioane”
Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal a dispus, joi, 7 septembrie 2023, reținerea polițistului de 21 ani, Belea Florin Silvian Codruț, acesta ajungând deja în arestul IPJ Olt. Polițistul se afla sub influența alcoolului și a substanțelor psihoactive la momentul producerii accidentului. În plus, a încercat să se sustragă cercetărilor, indicând-o pe sora sa ca fiind la volan.

„În ziua de 5.09.2023, în jurul orei 5,51, numitul B.F.S.C. din municipiul Caracal, județul Olt, agent de poliţie în cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Constanţa – Postul de poliţie TF Negru Vodă, desemnat ca organ de cercetare penală al poliţiei judiciare, a condus un autoturism pe strada Vornicul Ureche din municipiul Caracal şi a accidentat pietonul S.D.N. care se angajase în traversarea drumului prin loc nepermis, după care a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea organelor de poliţie sau a procurorului.

Ulterior, în jurul orei 6,20, susnumitul a revenit la locul producerii accidentului ca pasager în acelaşi autoturism, susţinând că acesta a fost condus la momentul producerii accidentului rutier de sora sa, B.E.A.  Fiind testat cu aparatul alcooltest, numitul B.F.S.C. a prezentat o alcoolemie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ce se va întâmpla cu șoferii prinși cu droguri la volan. Marcel Ciolacu anunță care vor fi noile regului: „Voi propune trei ani”
Numitul B.F.S.C. a fost testat şi cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv pentru substanţa psihoactivă T1B THC, fiind recomandată efectuarea de analize de laborator. Susnumitului i-au fost recoltate probe biologice de sânge şi urină, în vederea stabilirii prezenţei în organism a substanțelor psihoactive”, au precizat procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal.

Femeia accidentată a suferit mai multe răni în zona cotului și a umărului, necesitând intervenții chirurgicale. Polițistul se afla în concediu de odihnă, iar în mașină cu acesta mai erau doi tineri, elevi ai Școlii de Agenți de Poliție Câmpina.