Haos în ţară din cauza furtunilor violente. Drumuri blocate, copaci smulşi de vânt şi oraşe inundate VIDEO

Vremea rea a făcut prăpăd în mai multe zone din ţară. La Haţeg, o furtună violentă a smuls acoperişurile de pe blocuri şi copacii din rădăcini. Şi la Tulcea au fost surprinse imagini cu dezastrul făcut de o ploaie torenţială, iar la Cluj-Napoca şi în Comarnic străzile au fost inundate.

RomaniaTV.net
04 iul. 2016, 06:10
Haos în ţară din cauza furtunilor violente. Drumuri blocate, copaci smulşi de vânt şi oraşe inundate VIDEO

Imagini de groază au fost filmate în oraşul Hateg, după o furtună violentă care a smuls acoperişurile de pe blocuri şi copacii din rădăcini

Acoperişurile au căzut peste două autoturisme care erau parcate în fata imobilelor. Şi arborii doborâţi au avariat mai multe maşini, iar pompierii au intervenit si pe un drum naţional din Hunedoara după ce un copac a căzut pe şosea.

Localitatea Greci din judeţul Tulcea a fost scena unor imagini apocaliptice în timpul unei ruperi de nori.

Mai mulţi copaci au fost doborâţi, iar drumurile inundate. Un localnic a fotografiat biserica din localitate chiar în momentul în care un fulger a lovit un pom aflat în apropiere.

Şi la Cluj-Napoca ploaia torenţială a inundat străzile, iar maşinile abia au mai putut circula la intrarea în oraş. Au fost inundate 120 de gospodarii din localitatea clujeană Valea Drăganului.

Potop a fost şi în localitatea prahoveană Comarnic. O furtună violentă care a durat câteva zeci de minute a produs haos pe străzi! O rupere de nori masivă şi o cădere de grindină au paralizat trafiul în zonă.


loading...
Partenerii noștri